Musikkvideo: Castor - Voyage
Castor er en artist ifra Trondheim som lager electronic dance music. Sammen med en gruppe fra NKF Film her i Trondheim har de laga en musikkvideo. Min egen Trønder står for blant annet regi og de har laget en videospill-inspirert musikkvideo til Castor's sang "Voyage".

Nå vet jeg at folk i bloggeramfunnet er noen av de lateste folka til å i det heletatt trykke start på en youtubevideo, men jeg håper noen av dere tar dere tiden til å se på dette som studenter har skapt.

Bildeutklipp fra videoen

Det var en gang vi lagde en musikkvideo i kulda...

Ralph Myerz & The Jack Herren Band - Hello Cleveland! from Lars Ankervold on Vimeo.

JEG ER DRITKLEIN.

Vel. Jeg trodde musikkvideoen skulle dukke opp på bloggen, men dere får visst bare servert linken. Vær søt og snill å se den, hm?

Mannen bak idé og regi er Lars Ankervold, en av gutane mine her på Danvik.
Søteste Espen står bak foto og kuleste Merethe, Øyvind, Eldar, Henrik og Brage er gangsterkidsa som er ute etter å ta meg.

Vi spilte inn videoen fra klokka halv ti på kvelden til tolv på natta. Det var BAJSEkaldt og skoene jeg idiotisk nok valgte å gå med ga meg så sinnsyke smerter at jeg ikke kan beskrive det. Etter shooten spanderte Lars kakao på meg, så alt endte godt og jeg overlevde.

Jeg var så dritklein under hele opptaket, så jeg trodde det skulle ende i katastrofe, men resultatet ble awesum. Good job, Lars!

Sjåå den, og gjerne kom med tilbakemelding. Da blir vi alle glad ♥

Mine ender, ditt andsvar

Canon 7D + Canon EF-S 135mm

Jeg har på den laveste/dårligste oppløsningen på kamera. Alt i alt var dette en shitty video, men dere fikk hilst på bestisene mine da!


Jeg har testet videokamera på 7D'en min utallige ganger, men har ikke fått publisert noe før nå. Jeg er ikke heeeelt på G med skills der merker jeg, men det er UTROLIG gøy likevel. Spesielt når kvaliteten er episk. Mmmm.

Uansett. vi har en andedam like nedenfor skolen og det er et populært sted å gå med både digitalt og pinholekamera. Koselige fjærkre.

For øyeblikket blir Photoshop CS5 installert på PC'en min. Tror jeg. Den har stått på 0 % i åtte minutter nå. Det eneste som er supernegativt og uberstressende på denne skolen er internett. Enten er det ingen som har adgang til nett, eller så har du muligheten til å være på nett fem minutter av gangen før det faller ut. Ypperlig. I tillegg så er det helt insane treigt.

+ Følg meg

Tjohei!

Navn: Gøril
Alder: 23 år
Kommer fra: Os
Bor: Os
Interesser: Foto, venner, film, nevøer, musikk, sosialliv, pusekatten, volleyball, yoga, styrketrening, kjæresten

Kamera: Canon 5D Mark II
Studert ved: Norsk Fotofagskole


Alle bilder som er lagt ut på bloggen er tatt og eid av meg, med mindre det står noe annet. Låner du bilder skal du si ifra - du skal iallefall linke tilbake til meg (enten til denne bloggen eller til facebook-siden min). Copyright, kids.bloglovin


Design©
hits