Foto: Daughter of Aether

Canon 5D M2 + 24-105mm + undervannspose

Enda et bilde fra undervannsshoten, men som ikke var med i den ferdige serien.

Jeg har ikke så mye mer å dele enn tjo og hei og hadebra!

Foto: Thalassa #4

Haha, jeg håper ikke jeg ga dere håpløse forventninger til siste bilde, da jeg sa det var min favoritt. Men det er nå dette her:

Canon 5D M2 + 24-105mm + undervannspose

Favoritt.

Foto: Thalassa #3Canon 5D M2 + 50mm

Nå gjenstår det bare ett bilde igjen av serien. Mitt favorittbilde.

Soon, soon.

Foto: Thalassa #2

Canon 5D M2 + 24-105mm + undervannspose (så klart...)

Neimen halloen.

Jeg tror jeg har nevnt at blogglysten ikke har vært på ON siden sommerferien - jeg har det ja? Jammen da så. Sak forklart.

Skole er igang igjen etter en uforklarlig deilig juleferie - og det er relativ interessant. Vi har noe som heter Fotomarathon - vi møter på skolen i grupper, får en reklamebransje-relatert oppgave, skal løse den på dagen, møter neste dag for å gå igjennom nevnt oppgave, og så får vi en ny oppgave igjen - som skal løses samme dag. Og slik går det i loop.
Nå har vi allerede unnagjort en av to uker, og det er deilig! Oppgavene er småsære og jeg har ikke gjort mitt beste for å løse de på finest mulig måte. Jeg har egentlig endt opp med mye crap en førsteklassing på medialinjen kunne tatt. Grøss.
Jeg tror jeg skal vise noen av bildene. Kremt.

ELLERS har vi fått katt i kollektivet. En lånekatt. De som eier den kan ikke ha den i sitt eget krypinn på grunn av allergi, så vi får ha katten de nærmeste månedene. Weeee ~
Den heter Yolo.

Well yes. Jeg skal prøve å hive ut flere Thalassa-bilder og så se om jeg følger opp med flere oppgavebilder. No promises, no promises.

Yarr!

Foto: fashion UNDERVANNSFOTO - Thalassa

Canon 5D M2 + 24-105mm + undervannspose
Modell: Jule V, Trend Models
Makeup&Styling: Maria O og Maria S (Norsk Fotofagskole) 

Årh. Det har vært hekstisk men o' så sinnsykt fantastisk de siste tre ukene. Vi hadde opptil flere dager med 13 timers arbeid (Incubo jeg snakker om selvfølgelig - magasingruppa vår på skolen som bestod av ni fotografer og fem stylister). Ikke minst har stylistene våre stått på - i'll be daaamned. De har vært på skolen hver dag fra 9-23. De har sydd outfits, planlagt sminke og klær til alle shootene og holdt oss med godt selskap. De har vært formidable. For ikke å snakke om samarbeidet i gruppa og kjemien mellom folk. Æ har verfall storkost mæ!

Well, well. Jeg har lenge snakket om å ta undervannsbilder og læreren sa jeg muligens burde gjøre det til magasinet. So I did! Og dette er ett bilde fra serien. Mer er å finne HER.

+ Følg meg

Tjohei!

Navn: Gøril
Alder: 23 år
Kommer fra: Os
Bor: Os
Interesser: Foto, venner, film, nevøer, musikk, sosialliv, pusekatten, volleyball, yoga, styrketrening, kjæresten

Kamera: Canon 5D Mark II
Studert ved: Norsk Fotofagskole


Alle bilder som er lagt ut på bloggen er tatt og eid av meg, med mindre det står noe annet. Låner du bilder skal du si ifra - du skal iallefall linke tilbake til meg (enten til denne bloggen eller til facebook-siden min). Copyright, kids.bloglovin


Design©
hits