Mannabein #1

Akk. Alkohol og latskap har hindret meg i å bry meg om mannabeina.

Men, over til revolusjonen, her kommer første mannabein;

Timothy OlyphantMm-mm! Timothy er en amerikans skuespiller og er å se i serier som Justified og Deadwood og filmer som The Girl Next Door, The Crazies og I Am Number Four (pluss uenderlig mye mer - IMDb er din venn)

Ugg-ugg, skal prøve å gjøre Mannabein-innleggene mindre minimalistiske - en gang i fremtiden.

DERP

Derp dee derp dee dee. DERP DERP DERP. Hurr durr. Derp.

Du veit den mannabein-tingen jeg liksom skulle begynne med på fredag? Derp derp derp. Den kommer snart. Jeg stakk på disko på fredag i stedet, såå, mannabeinet fikk vente.

WORD UP.

Mannabein

Jeg syns det er trist å la bloggen råtne slik den gjør nå. Jeg har ikke så mange bilder å komme med for øyeblikket, men holder ivrig på med et prosjekt jeg kommer til å poste når det er ferdig.

Med det lurer jeg på om jeg skal ha en liten fredagsak hver fredag på bloggen, for å ha litt aktivitet. Det blir ikke noe mer spennende eller originalt enn at jeg kommer til å poste bilder av noen av de flotte mannabeina som går på vår Tellus. Kanskje hylle noen avdøde stjerner? Eye candy er eye candy. Mmm.

Tidsfordrivet er inspirert av supermarie sin kjøttdisk og julekalenderen til Hilde.

Woop woop!

Skulle gjerne hatt et illustrasjonsbilde her, men jeg er ikke på min egen PC, og jeg vil ikke begynne postingen av testosteronet før i morgen, woop!

+ Følg meg

Tjohei!

Navn: Gøril
Alder: 23 år
Kommer fra: Os
Bor: Os
Interesser: Foto, venner, film, nevøer, musikk, sosialliv, pusekatten, volleyball, yoga, styrketrening, kjæresten

Kamera: Canon 5D Mark II
Studert ved: Norsk Fotofagskole


Alle bilder som er lagt ut på bloggen er tatt og eid av meg, med mindre det står noe annet. Låner du bilder skal du si ifra - du skal iallefall linke tilbake til meg (enten til denne bloggen eller til facebook-siden min). Copyright, kids.bloglovin


Design©
hits