"Well that escalated quickly"

Damn, girl(s)! For en respons fra dere! Her hiver jeg banneord og sinte setninger på dere og dere svarer med "helt enig, stå på!". Dere er flotte altså!

Jeg må innrømme at det er kleint å ha 20 år på seg og sitte her å klage på kommentarer - på en blogg. Det er en prinsippsak, en liten filleting, men jeg føler det er gjensidig respekt som gjelder. Annet enn det - blog on! Om ikke - så finnes det så utrolig mye mer i verden, heldigvis.

NÅH dere, kommer snart de siste bildene av tatoveringen til Rebekka. De tidligere bildene kan du se her (et annet innlegg jeg fikk enormt god respons på - takk!). Jeg ville ikke hive restebildene inn her, da jeg ville få frem tekst og ikke bilde. Men hei! Her har dere heller et webcambilde av at jeg, akkurat NÅ, sitter og fikser etterveksten;

Web-verstesomfinnesiverden-cam

TA-DA!

bloglovin

Til vennene på bloggvennelisten

Dere er helt hinsides elendige til å kommentere tilbake.

Jeg er et kresent menneske. Jeg er kresen på bloggene jeg liker og du må ha over gjennomsnittet interessante, gode og skarpe bilder for at jeg overhodet skal like bloggen din. I tillegg setter jeg pris på god skriftelig kompetanse. Noe mange av dere ikke har.

Venneforespørsler får jeg i små doser, de fleste av totalt ukjente folk. Mange av de avviser jeg på bare sekunder. Er du 13 år, skriver uforståelige tekster (det går fint, du har heldigvis mange år igjen på skole) og tar bilde med det som ser ut til å være et kamera fra urtiden - så er jeg ikke interessert. Jeg vil ha kvalitet!

Til dere jeg har godtatt vennespørsel ifra; jeg har ytterst få på min venneliste, nettopp fordi jeg er kresen. Jeg har tatt meg god til til å gå igjennom bloggene deres. Sett på bildene, hva dere har skrevet, design og det som mer er. I noen av deres blogger så fant jeg noe som interesserte meg. Bilder som appelerte til meg. Små, søte og fine tekster. En gjennomgående interesse. Nå er jeg daglig innom bloggene til dere som oppdaterer hver dag. Jeg tar meg tiden til å lese tekstene deres og se på bildene. Etter en liten gransking, etterlaten jeg en liten kommentar om et bilde eller til en tekst. Fordi det er koslig. Fordi det er noe av poenget med å blogge.

Jeg skjønner ikke hva dere skal med meg (og alle andre som må lide samme sjebne) på deres venneliste viss dere ikke finner musklene i henda deres til å gi meg en liten hilsen igjen. For alt jeg vet, så er dere kanskje ikke innom min lille bilde- og skriveplattform engang. Er det virkelig om å gjøre å ha mange venner på listen, slik at de skal se og kommentere på deres blogg, men dere gir blanke F i å gi noe tilbake? Er dere så stuck-up? Bortskjemt mindregenerasjonbloggere, ass.

Og så er det disse folkene som svarer på kommentarer - på egen blogg. Whaat tha fuuck?! HVA er poenget? HVORFOR i alle dager dreper du gleden til en person, som har tatt seg sin tid til å kommentere på din blogg, ved å svare i ditt eget kommentarfelt? Ta deg de få, jævla sekundene til å;
1. trykke deg inn på bloggen til personen som har etterlatt en kommentar til nettopp deg (med mindre personen ikke har blogg - først DA er du unnskyldt)
2. finn en post du syns er interessant (om du ikke finner noe du liker, så finn deg en post uansett!!11)
3. let etter og trykk på "kommenter her" (eller hva annet det måtte stå)
4. si noe fint tilbake (evt. klag, krangle, si noe skikkelig fælt om en person har gjort deg urett - gjengi med samme mynt. Er du moden, så kan du heller si noe fin) 

Vel, noe dobbeltmoral og hykleri finner dere i denne teksten. Men jeg skal så absolutt ikke gre alle under denne kammen. Det er noen av dere på vennelisten som titter innom og legger igjen noen hyggelige ord i ny og ne. Det er kjempekoselig! Takk! Good job! Stå på! Dere er flinke bloggere. Heldig er jeg som har flere, både folk som ikke er på vennelisten og folk som blogger fra andre domener, som så titt og ofte etterlater varmende kommentarer. Det er DERE det er gøy å blogge for. Så jeg takker, bukker, nikker og neier for ordene deres.

Min hyllest til dere vil være å nevne dere her og nu;

Sara Alexandra - denne dama her har en langt over gjennomsnittet interessant blogg. Fine bilder og poster som er gøy å lese. Hun får også en hel haug med kommentarer, men tar seg likevel tiden til å kommentere igjen. DET er godt gjort og en fenomenal blogger. Huzzaa!

Karoline- hun har så smått begynt å hilse innom min blogg og har etterhvert blitt et navn jeg ofte ser i kommentarfeltet mitt. Det er kjempekoselig! I tillegg har hun en fotoblogg (da har hun fanget min interesse med en gang!) OG hun er ifra Os. Huzzaa!

Siv - haha, du Siv. Siv har jeg nevnt så mange ganger på bloggen. Men det er med god grunn. Hun skriver tekster som fanger deg og promoterer andre bloggere, om det så er for deres bilder, idrettsprestasjoner, skriveferdigheter med mer. Noe av det jeg liker best med henne, er at hun aldri etterlater en kjedelig kommentar. Det er aldri bare "fine bilder" med henne. Hun skriver en liten tekst og "snakker" litt med deg via bloggen. DET er kommentarer etter mitt hjerte dèt.

En stor hyllest til dere som er innom i ny og ne og legger igjen flere ord enn det noen på vennelisten min har gjort. Hurra!! for dere!


Her. En blomst for å gjøre innlegget litt finere. En blomst til dere som faktisk leser igjennom hele posten. Og en bomst til dere - dere som kommenterer så fint.


 

bloglovin
+ Følg meg

Tjohei!

Navn: Gøril
Alder: 23 år
Kommer fra: Os
Bor: Os
Interesser: Foto, venner, film, nevøer, musikk, sosialliv, pusekatten, volleyball, yoga, styrketrening, kjæresten

Kamera: Canon 5D Mark II
Studert ved: Norsk Fotofagskole


Alle bilder som er lagt ut på bloggen er tatt og eid av meg, med mindre det står noe annet. Låner du bilder skal du si ifra - du skal iallefall linke tilbake til meg (enten til denne bloggen eller til facebook-siden min). Copyright, kids.bloglovin


Design©
hits