Old News


Canon 7D + 28-75 mm

Et av bildene fra retro-oppgaven vi hadde helt i begynnelsen av året (arkivbilder her og her). Fant en herlig tutorial på youtube om hvordan en kan få gammeleffekt. Akkurat slik jeg ville ha det. Har funnet masse rart fra vintage til retro, men jeg savnet den slitte emalje-effekten i alle tut'sene. Såh, nå skal gamle oppgaver få nytt liv.

WAZZAAAAAAP

bloglovin

Glowing

Canon 5D M2 + 50mm og 580 Speedlite
Photoshop CS5

Jeg stod opp 07.30 i morges. Ferdigpakket og klar for tilbakereise. Oppigjen til Trondheim. Ikke mange tygg i pannekakefrokosten seinere får jeg melding fra Norwegian; "Vi beklager å meddele at ditt fly er kansellert...". Eeeh. Langt sukk. Men med null skole og ingen andre planer enn litt trening seinere i kveld, så lider jeg ingen nød. Litt småirriterende er det jo, så jeg ringte for gratisk ombooking. Neste direktefly, 16 o'clock.

Godstolen, film på TV, photoshop, vedovenen og katten. Prøver å få tiden til å gå.

 

bloglovin

Retusj-tusjing

Image and video hosting by TinyPicFoto: Therese Lee (om jeg ikke tar skammelig feil)Therese er kursleder i portrett som vi har på skolen disse ukene. I tillegg har vi hatt litt innføring i beautyretusj, noe jeg liker kjempegodt. På Danvik FHS prøvde jeg meg på beautyretusj for første gang, og det gikk som det gikk. Se her... En ytterlig forbedring, med andre ord. Jeg har roa'n litt med smoothing brush. Host.

Ellers har oppgavene denne uken vært High-key portrett, low-key portrett og gruppeportrett. Jeg kommer til å snike de bildene innpå snart, tenker jeg.

Ciao!

bloglovin

Pjokken

Canon 7D + Canon EF-S 18-135mm

Sebastian fylte 2 år 1. november. Go'beijbis.

+ Følg meg

Tjohei!

Navn: Gøril
Alder: 23 år
Kommer fra: Os
Bor: Os
Interesser: Foto, venner, film, nevøer, musikk, sosialliv, pusekatten, volleyball, yoga, styrketrening, kjæresten

Kamera: Canon 5D Mark II
Studert ved: Norsk Fotofagskole


Alle bilder som er lagt ut på bloggen er tatt og eid av meg, med mindre det står noe annet. Låner du bilder skal du si ifra - du skal iallefall linke tilbake til meg (enten til denne bloggen eller til facebook-siden min). Copyright, kids.bloglovin


Design©
hits