Foto: Tatovering #2

Dream, believe, dare, do.
Canon 5D M2 + 50mm/24-105mm

Her er Rebekka. Mer enn fornøyd med å være ferdig med piningen. Planen er at hun skal farge rosene etterhvert også.

Tatoveringen gikk raskt, syns jeg. Tatovøren er, som du ser, dyktig og resultatet er noe jeg absolutt kunne hatt på meg også.

Ellers, KANAKAS!

bloglovin

Foto: Tatovering #1

Tidligere i sommerferien inviterte jeg meg selv med på Rebekka sitt andre tatoveringseventyr. På onsdag var hun og tatoverte seg.En bitteliten sneak peek. Første bildet er skissetatovering, mens andre er ferdigtatovering.


Åhåhå, så lite klar for å tatovere seg på ribbena!

Canon 5D M2 + 50mm/24-105mm

Dette er før-og-under delen av tatoveringsprosessen. Neste gang skal dere få se enda litt mer, i tillegg til et mer detaljert bilde av selve tatoveringen.

Tatoveringsstudio heter Let's Buzz og ligger i Bergen. Tatovøren heter Torbjørn Storås (mener jeg).

bloglovin

Photopian Dream

Tok like så godt og lekte meg med tidligere tittel i headeren som var "Utopian Dream", tatt fra Incubus sin sang "I Miss You", og byttet det til "Photopian Dream".


På torsdag som var fikk jeg fikset på tatoveringen som du ser på headeren er ganske bleik i midtpartiet. Noen blør lite, andre blør mer. Jeg var en av de som blødde litt for mye, så det dannet seg skorpe på nakkeblekket og det ble derfor partier som "visnet vekk".
Nå ser den flott(!) ut og jeg fikk selvfølgelig fikset det gratis.
"Du har jo allerede betalt for å få en god tatovering, så du skal ikke betale noe som helst for fiksing!"
Tonje var så heltemodig og ble med meg på fiksingen. Jeg storkoste meg med samtalene vi hadde med Giovanni, min tatovør. Det ble delt  sinnsyke og morsomme historier om andres tatoveringsopplevelser. Etterpå hjalp han meg med å tegne den tredje, og forhåpentligvis siste, tatoveringen jeg skal ta når jeg får nok gryn.

Fra funny stuff til gravalvor. Starlight Tattoo er en særegen sjappe med helt fantastiske folk. Om jeg skal tro historien Tonje fikk fortalt av sin tatovør, Tony, så var det han som var først ut til å starte en offisiell tatoveringssjappe her i Norge. Starlight Tattoo har også er drop-in opplegg, så om de har tid der og da tatoverer de deg på flekken. Billig er det også og det finnes ikke noe som heter depositum - i allefall ikke for den tatoveringen jeg har tatt, tatoveringen skal skal ta og tatoveringen jeg skal fikse på.

Besøk nettsiden og la deg sjarmere; Starlight Tattoo

Sniktitt


Er det nå egentlig en sniktitt når du i teorien får se hele tingen...?

G-nøkkel. G-nøkkelen. G-nøkkelen min.

G-nøkkel-Gøril. Gøril-g-nøkkel. Gøril-nøkkel.
Musikk. Akk, musikk ♥

Det var helt utrolig digg å tatovere seg. Merkelig nok. Det var noe helt annet enn den første gangen. For hvert nålstikk hadde jeg bare lyst til å slå ned fyren. Men denne gangen satt jeg og lo for meg selv. ("tatoverings)Rushet" kom dagen etterpå. ...i dag er det bare sårt. Ehehe.

Den søteste Tonje'n i hele Drammen har vært uberknupp og hjulpet meg med å bytte plastik, vaske blekket og legge en tynn smørje med vaselin på. TAKK, Q10!

Drammen er nydelig. Danvik er herlig. Folkene er fantastisk. Jeg storkoser meg. Prrrr ♥

Jon kommer neste helg. ÅH, jeg gleder meg ♥ !

Tatovering

Jeg tatoverte tre stjerner på hofta da jeg var 16 år gammel.. noe som er en morsom, intern historie.

Jeg var på ferie med kjæresten min og hans voksne søstre og deres menn og barn. På hotellreservatet vi bodde, var det en liten tatoveringsbu. Tanken som streifet de fleste var at dette måtte jo være en brukanes bu siden hotellet faktisk tillater den å være her.

De aller fleste fikk hver sin tatovering den ferien. Jeg var mer skeptisk. At jeg var 16 år og fortsatt under mine foreldres lover og regler hindret meg i å hoppe i det. Men søstrene til kjæresten min levde etter mottoet "det er enklere å få tilgivelse enn tillatelse". Så, før jeg faktisk hadde tatt tatoveringen, sendte jeg en melding til mamma som lød noe som dette:

"Hei. Jeg har tatt tatovering. Håper dere har det fint hjemme. BAY!"

Mottoet stemte. Tilgivelse var vel noe jeg ikke trengte å få siden dette var noe jeg gjorde med meg selv. Min kropp, mine valg, right? Men jeg tror tanken på at deres 16 år gamle datter tok en tatovering i et smug var skummel nok. Uansett, jeg fikk en litt skeptisk, men overhodet ikke "sint", melding tilbake. Hun ønsket meg hell og lykke med tatoveringen og sa at de i heimen koste seg med litt etterlengtet sol i Bergens-distriktet.
Enkelt. Greit.


Det er knappe to år siden jeg tattoverte mine tre sjarmerende stjerner på venstre hofte. Jeg har aldri angret. De er små og lite synlig når jeg ikke går i bikini. Men en tatovering bør jo vises litt etter min mening. Det passer meg derfor fint at den bare synes litt om sommeren. Jeg liker også tanken på at de er sjult når jeg skal på mer formelle arrangement - det kan i enkelte tilfeller være usjarmende med en tatovering her og der i stroppekjole i et bryllup. Men det er vel ytterst sjeldent.

Lenge før jeg tok tatoveringen visste jeg at jeg ville ha stjerner blekket på meg. Jeg har alltid vært fascinert over stjernehimmelen. Søsteren min har brukt mye tid på å lære meg om galaksen, melkeveien, planeter, sorte hull og mye annet universets hemmeligheter har å by på.
Stjerner er enkelt og greit et vakkert symbol og jeg har stjernesko, stjerneveske, stjernesokker, stjernebikini - you name it.

Jeg ♥ stjerner

Jeg vet hvilke tatovering jeg skal ha neste gang. Men den kommer ikke før jeg har fått en stabil økonomi. Som er om... 5-6 år - vil jeg tippe.

Sooob...
+ Følg meg

Tjohei!

Navn: Gøril
Alder: 23 år
Kommer fra: Os
Bor: Os
Interesser: Foto, venner, film, nevøer, musikk, sosialliv, pusekatten, volleyball, yoga, styrketrening, kjæresten

Kamera: Canon 5D Mark II
Studert ved: Norsk Fotofagskole


Alle bilder som er lagt ut på bloggen er tatt og eid av meg, med mindre det står noe annet. Låner du bilder skal du si ifra - du skal iallefall linke tilbake til meg (enten til denne bloggen eller til facebook-siden min). Copyright, kids.bloglovin


Design©
hits