Halloweenkostyme; Buktaleren og dukka

Henrik kom med et eksravagant forslag til kostyme sist uke, til Holloweenfesten som var i kveld. Han hadde lyst å være buktaler og lurte på om jeg kunne tenke meg å være dukka.

Vi sier ikke nei til kreative ideer, folkens.

Marionett, det ble jeg, og er ellers ganske fornøyd med en morsom kveld med spøkelsestuneller, dansing, kostymer og sminke.

Her er noen bilder vi tok i studio før kvelden startet;Canon 7D + Canon EF-S 18-135mm


bloglovin

Finstas i studio

Fredagkveld fant Tonje ut at hun sakte men sikkert skal klare å få kloa i tittelen verdenshersker. Smått begynte hun å tvinge Danviks undersåtter til å gå i finklær til fredagskveldsen.

Tonje si, alle gjøre.

Alle og alle. Vi var vel i underkant av 20 (av ca 160!!) personer som gadd å gjøre noe ekstra ut av kvelden.

Neste temadag blir styggedagen. Tonje si, alle gjøre.

Men først til det som er dokumentert av finstaskvelden. Vi måtte jo gjøre noe mer enn å kle oss i kjole, spise og så ta stasen av igjen. Så vi stakk like så godt til studio. WOHOO.

 

Meg, Janne, Lise, Silje, Lennea, Kathinka og Tonje
Jentejengen jeg daglig henger rundt.

 


Gutar i finstas

Canon 7D + EF-S 18-135mm  + JJC RM-E6 fjernutløser

JAH, forresten, jeg kjøpte meg en sånn en, jeg;


Så nå har jeg tråsløs fjerutløser til kamera igjen. Akk, livet er deilig.

Ciao!

 

Sniking bak røde tepper

Merker at header og litt-av-hvert-bilder har forsvunnet i det store cyberspace. De dukker vel opp etter.. en tur.

Anycow..Canon 7D + Canon EF-S 18-135 mm


Den tredje oppgaven vi fikk på fotolinja var lyssetting. Ett portrettbilde med én lampe, ett helfigurdsbilde med én lampe, ett portrettbilde med to lamper og ett helfigurdsbilde med to lamper. KJEMPEKJEKT.

De to første gangene jeg lekte meg i studio med noen andre folk, blant annet Henrik (som er modellen på bildene over), følte jeg meg helt lost. Det så jo så lett ut.. stille opp noen lamper, lissom? Men etter et par ganger og en del leking ble ting bedre. Innbiller jeg meg.

..... Ciao!

Studio DanvikCanon 7D + EF-S 18-135mm

Photoshop CS5

Kathinka poserer i DantaROOK-dressen sin. Jeg misunner henne. De draktene må være noe av det kuleste artister deler ut (for en høvdinglapp) til fansen sin - og alle andre som har lyst på.

I funkisen, som vi kaller det (D-bygget, klasserombygget, der-det-skjer-bygget, whatevver), har de fleste linjene klasserommet  sitt. Fotolinja har et klasserom med tre til seks store, deilige MAC'er, stoler og pulter, en enorm bilseutskriver, prosjektor og lærret. Ut ei dør og inn ei anna har vi fotostudiet vårt. Det får vi bruke når vi vil. Omg omg omg. Men så suger jeg til lyssetting og sånt, sååee.

Uansett. Kathinka ville ha bilder av den awesome drakten sin, så vi stakk like så godt i studio og lekte oss. Herregud. For en frihet vi har her! Bruke utstyr når som helst. Låse oss inn og ut. Kose oss.

I dag fikk vi forresten besøk i huset av en flokk med mannfolk som løp rundt i skolegården og klemte de de kom over. Det var ikke snakk om noe banking på døren. Det var STORME INN, KLEMME DE FØRSTE DE KOM OVER, AND THEN THE REST, LAGE LYDER; Aaaaaaaaaaaaaaaahww! for så å springe ut igjen med følgende hilsen; god natt.
Det var storartet! Så overraskende, så koooselig.

Som Eddie Izzard-italienere ville sagt; Ciao!

+ Følg meg

Tjohei!

Navn: Gøril
Alder: 23 år
Kommer fra: Os
Bor: Os
Interesser: Foto, venner, film, nevøer, musikk, sosialliv, pusekatten, volleyball, yoga, styrketrening, kjæresten

Kamera: Canon 5D Mark II
Studert ved: Norsk Fotofagskole


Alle bilder som er lagt ut på bloggen er tatt og eid av meg, med mindre det står noe annet. Låner du bilder skal du si ifra - du skal iallefall linke tilbake til meg (enten til denne bloggen eller til facebook-siden min). Copyright, kids.bloglovin


Design©
hits