Foto: FØR/ETTER Selvportrett i naturlig lys


Originalfil til venstre                          //                          Originalfil etter raw-konverteren til høyre


Canon 5D M2 + Sigma Art 50mm f/1.4

Jeg liker å fikle litt med portretter i naturlig lys. Her har jeg på meg svart topp og hengt opp et svart laken som bakgrunn. Lyset kommer fra et stort vindu. I etterkant gjør jeg det svarte enda mørkere slik at ansiktet stikker seg ut.

Jeg gjør ikke mye hudretusj heller, da jeg ikke liker å se "sykt glætt" ut. Det er jo ikke en naturlig ting å se polert ut, så jeg gjør sjeldent det på bilder av meg selv. Mye hudstruktur er å se og jeg har tydelige linjer i panna.
Det jeg pleier å gjøre er å lysne huden rundt øynene litt og gjøre irisen litt blankere og mer skinnende. Da trekkes man litt mer mot de. Kviser og røde prikker fjerner jeg også. Arr, fødselsmerker og føflekker lar jeg være, da dette er noe som er en del av meg.

Tjohei!

Foto: 25 me(s)

Canon 5D M2 + 50mm

Foto: Floral Headpiece - selvportrett

Canon 5D M2 + 50mm

En oppdatering på selvportrettfronten - igjen. Og det er en del av disse bildene - igjen. Vel, det ser ut som om jeg har en del nytt og en del fra arkivet jeg kan dele de neste dagene. Så bloggen skal ikke ligge helt stille.

Foto: Selvportrett og bloggere som er elendige "lesere"

Canon 5D M2 + 50mm

Jeg lot videoposten i forrige innlegg stå en stund, i håp om at lesere ikke er så håpløse som fryktet. Håp knust. (Takk til deg Siv, som alltid er en trofast leser!)
Jeg tror ikke det var mange av dere som orket å gjøre en innsats i verken å lese det jeg skrev eller å se videoen jeg postet. Men det er ikke sånn blogging burde være heller - en tvang til å lese og se noe du ikke er interessert i. Så jeg skal ikke sitte her å furte, for jeg hopper ofte over videoposter selv som jeg merker ikke fanger min interesse. Men jeg leser bloggene deres. Og jeg kommenterer deretter.
Hvor kjipt er det ikke å poste et innlegg med et fint bilde og en bedre tekst, hvor folk bare kommenterer "fint bilde :)"? Jeg tror jeg har sett dette tilfellet på flere blogger like mange ganger som jeg har opplevd det selv. Og jeg bliiiir sååå triiiiiiist. TRIST. Og litt glad. Kommentarer er jo så koselig (helst de som tyder på at personen faktisk har lest teksten OG liker bilde - hurra for dere!).

Chrilo skrev for en stund siden en ganske omfattende tekst om hvordan hun følte seg om dagene, om brettspill med venner og at det var tid for sykehusbesøk igjen snart. I begynnelsen av innlegget hadde hun et portrett av en venninne. To av fem kommentarer komplimenterte bildet og sa det hørtes koselig ut. Jeg vet ikke med deg, men jeg mistenker at de ikke leste alt av tekst.
Dette er bare et lite eksempel av slike hendelser jeg ser overalt i dette blogghysteriet. Det går vel strengt tatt ikke an å utrydde disse litt ukoslige manerene, men jeg ville bare påpeke de.

Og for å eksperimentere litt - om dere faktisk har lest hva jeg har skrevet og ikke kommer hit bare for å komplimentere at jeg har tatt et (fyll inn adjektiv her) bilde :))):):):))) ; gi meg en Yippee ki-yay, mafackarr! i kommentarfeltet. Gjerne del dine meninger om saken.

Yippeee ki-yaaaayyy....!

Ugg

HEI!

UNNSKYLD!HADET!

Foto: Selvportrettserie 4/4

Canon 5D M2 + 50mm

Foto: Selvportrettserie 3/4

Canon 5D M2 + 50mm

Foto: Selvportrettserie 2/4

Canon 5D M2 + 50mm

Foto: Selvportrett


Canon 5D M2 + 50mm
Moi 

Foto: Vedlikeholding av blogg i 2 årCanon 5D M2 + 50mm

Jeg har faktisk holdt denne bloggen vedlike i to år nå. Jeg tror den forrige har rekord i hvor lenge jeg greide å holde liv i en blogg, men det er denne bloggen som har vært mitt største utrop for å vise dere mine bilder. Såe, jeg har vel blogget i til sammen 5-6 år nå. En liten, intern feiring for at jeg har giddet å holde på - og for dere lesere og kommentatorer som gjør denne bloggtilværelsen utholdelig.

Så hipp hurra, blåggææn!

bloglovin
Edit: Dette er også mitt 200'nde innlegg. I dag er tallet: 2 - TO!

You gave me my very first gun

Susanne Sundfør - White Foxes

Canon 5D M2 + 50mm

Det er natten etter dagen-derpå. Kvelden/natten før dagen-derpå var amazing. Det var storkos og perfekt mengde alkohol. Flink, pat pat. Det var nye mennesker, gamle kjente og bestevenner. Det var høljende, dog varmt og deilig, regnvær. Esso-hamburger og Cola. Sommeren er allerede dritfin.

Rock 'n' LoL nærmer seg også.

bloglovin

8-bitCanon 7D + 18-135mm

 

bloglovin

VioletaVibrant RedCanon 5D M2 + 50mm/Speedlite 580ex ii

Her er manken min per dags dato. Jeg koser meg med mine røde lokker.
Det ble en del bilder, da jeg koste meg med å kaste på krøllene, så flere kommer for å pryde - kemt.

Raudt.

bloglovin

FluffCanon 5D + Canon 50mm f/1.4


bloglovin

Rød som *fyll ut her*

Se mitt teppe, det er rødt som ______.
Fortell meg, rødt som hva? 

Applaus til de(n) med det mest kreative svaret. Og så skal jeg jaggu ta å linke til deg også - om du har blogg og sånt.

 

 

bloglovin

Ei bjørnefitta, fleire bjørnefitter

Bjørnefitto miii. Anskaffet meg udyret i går. Nå kan jeg være med i klubben til Silje Iselin, Lennea, Marte og alle de derre-derre!


Canon 7D + Canon EF 50mm

Ansvarlig for utløserknappen og hjelperinnen med lys; Silje Kristin Landsverk

Fotograf Gøril Hernes #bloggeier

Navn: Gøril Hernes - det kunne vært verre.

Alder: Jeg er 23 år. 16. oktober 1991

Bosted: 1, 2 (3), osablod! Har bodd i Os, sør for Bergen, hele mitt liv. Søt og sjarmerende bygd i sollyset.

Underholdes av:

1. Fotografering. Min lidenskap, mitt yrke. Mitt fotoutstyr finner du her.
2. Filmer. Ehee, jeg kan ikke legge sjul på at jeg foretrekker filmer foran bøker. Filmer er mitt tidsfordriv når jeg ikke har annet å gjøre. Jeg ser hva det skulle være av sjanger, men liker best horror, eventyr og Sci-Fi.
3. Måtte vi alle forby klisjéer, men mine nærmeste hører til på lista. Foreldre, søsken, nevøer og ikke minst - vennene.
4. Trening. For øyeblikket går det i to dager volleyball, tre dager styrke og to dager yoga. Awyissss. 


Fotografutdanning:
- Avsluttet året på Danvik Folkehøgkskole 14. mai 2011, hvor jeg gikk fotolinja.
- Fullført toårig fagfotograf-utdannelse på Norsk Fotofagskole 2011/2013. 

 
+ Følg meg

Tjohei!

Navn: Gøril
Alder: 23 år
Kommer fra: Os
Bor: Os
Interesser: Foto, venner, film, nevøer, musikk, sosialliv, pusekatten, volleyball, yoga, styrketrening, kjæresten

Kamera: Canon 5D Mark II
Studert ved: Norsk Fotofagskole


Alle bilder som er lagt ut på bloggen er tatt og eid av meg, med mindre det står noe annet. Låner du bilder skal du si ifra - du skal iallefall linke tilbake til meg (enten til denne bloggen eller til facebook-siden min). Copyright, kids.bloglovin


Design©
hits