Foto: Lost at sea #3 +

Canon 5D M2 + 24-105mm
Modell: Helene G, DP Models
Stylist&Makeupartister: Maria Schistad og Maria Ottervik

 

Dette har jeg gjort i dag:Jeg har trent styrke. And ya know - hver gang jeg trener styrke, så kommer jeg på hvorfor jeg ikke trener mer styrke. Jeg kan ikke si høyt at jeg hater å trene det, da kommer jeg til å ødelegge den lille motivasjonen jeg har igjen. Men steikesørenpokkerdamnit - styrke er langt nedpå lista over ting jeg virkelig, virkelig liker.

Sett vekk ifra mine 55 minutter en plass mellom her og Helvete, så har jeg spilt Sims3 i dag. I hele dag. Sommerferien har pokker meg slått inn for fullt.

YI-HAA!

Foto: Lost at sea #2

Canon 5D M2 + 24-105mm
Modell: Helene G, DP Models
Stylist & Makeupartister: Maria Schistad og Maria Ottervik

Jeg poster stort sett for å holde litt liv i bloggen. Jeg har ikke så mye å si eller fortelle akkurat nu. Ser på Gladiatoren på TV. Ville dere vite det? Ikke? Ikke interessant? Nettopp.

Jeg har en så-og-si komplett portfolio (liten løyn, en portfolio blir vel aldri komplett) på nett, om dere vil se. Der er noen av de bedre bildene jeg har tatt som spirende fotograf samlet på én side;

gorilhernes.weebly.com

Foto: Lost at sea

Canon 5D M2 + 24-105mm

Modell: Helene G, DP Models
Stylist & Makeupartister: Maria Schistad (blogg/facebook) og Maria Ottervik 

Her er enda to bilder fra en av fashionseriene jeg tok til eksamen. Jeg har kjedelig nok kalt serien "Lost at sea" (jeg syns titler er kjempevanskelig å finne og det blir som regel noe kleint på engelsk) da konseptet er at hun er strandet alene, uten å vite hva, hvor og hvorfor. Hun finner sakte men sikkert småting rundtom hvor hun er strandet som former litt av en identitet. Det skal ikke være en stakkato, kronologisk rekkefølge i bildene, og ingen av bildene har en overtydelig betydning.

Hele eksamen gikk litt sånn derre: ...Meeeeh *careless tone*
Ting ble ikke fantastisk og på lookbooken fucka jeg opp på innleveringen (tydelig dottete bakgrunn av brushtool). Jeg følte at hele eksamensinnleveringene av de fire oppgavene vi fikk utdelt endte i helt midt-på-treet resultater.
Men. På to år har jeg greid å produsere to serier som jeg ble, og fortsatt er (man blir ofte lei av egne bilder/finner ut at de ikke var så sinnsykt fantastiske likevel etter å ha tatt nye bilder) utrolig fornøyd med. Ett bilde fra hver av seriene har til og med hovedlærer og rektor valgt å bruke til markedsføring av skolen. Under avgangsutstillingen vår, som var nå på fredag, sa en annen lærer at hans to yndlingsbilder var de jeg stilte ut. DET - det betyr så ubeskrivelig mye. Spesielt etter at jeg på mange måter har strevd etter en godkjennelse fra lærerne selv.

Såh. Jeg har med andre, kortere ord avsluttet to årig fagfotografutdannelse med minst to publiseringer i to forskjellige aviser (Natt&Dag og Adresseavisa (vet enda ikke om sistnevnte er trykt enda)) og en lærer som sa "av alle bildan på avgangsutstillinga, så e det to æ like best - og det e dine" (mitt forsøk på å skrive trøndersk).

Jeg er relativt fornøyd. Flere ord om avsluttet utdanning kommer.. kanskje.

Foto: Smak av eksamen

Canon 5D M2 + 24-105mm

Varke Helene G fra DP Models. Ett av bildene jeg driver og blar igjennom i nuet. Fashionserie på ni bilder.

Postproduksjon for alle penga!

Foto: Incubo

Dere ass. Besøkstallet har ikke vært på 0 siden sist jeg blogget. Dere er noen gledesspredere!

Gunnen til fravær: Intenst skoleliv. Les: arbeidsdager alt ifra 9-19 timer. Det var.. hardt. Shoot fra klokken 10 om morgenen til 18 om kvelden. Og så var det retusjering fra klokka 19-04 om natten. Og det var bare noen dager i den ene uka.
Mer info -> Vi ble delt inn i grupper i klassen. Vi var åtte fotografer som fikk med fem stylister på laget. Sammen skulle vi lage en bildeserie på 10 sider til vårt fiktive magasin (Incubo - som betyr mareritt på italiensk). På til sammen tre dager. Det var... intenst. Men også helt sinnsykt rått, da resultatet ble beyond amazing.

Ellers har jeg rukket å ha hatt bursdag (16. oktober) i mitt fravær og jeg har fylt mitt 21. år. Hipp-hipp hurraaaaaa!

INCUBO
Modell: Sanne, Trend Models
Samarbeid mellom flere fotografer i 2. klasse fotofag og stylister på Makeup&Styling-linjen

SE MER (og kreditering) HER 

CIAO!

LOLCanon 5D M2 + 50mm og Speedlite 580

Her er en... kan jeg kalle det kompositt? Kollasj? - noe - jeg tok for klesbutikken LOL, som vi har i Os sentrum. Kloner på kloner - med ulike klær, tatt fra flere bilder og satt sammen til ett. Jeg sverger på liv og død at det tok evigheter å klippe personer, kroppsdeler og hår så rent som mulig. Men til å være en person med tålmodighet som en av mine mange mangler, så var dette pirkearbeidet relativt kjekt, egentlig.

LOL selger merkeklær til latterlige lave priser. Selv har jeg bukser, skjørt, smykker til og med, shorts og topper fra butikken. Ta en titt innom bloggen og facebooksiden deres og bli bedazzled.

BEDAZZLED!

bloglovin

Burlesque - sluttprosjekt

Her er det ferdige resultatet til sluttprosjektet mitt, som nå er utstilt på biblioteket i Drammen. Der henger de sammen med resten av klassens prosjektbilder.Supertakk til Trine for superassistanse og  forevigtakk til Sebastian og Silje som modellet seg for meg. Eg lika dåke!


Sluttprosjekt på fotolinja

I går tok jeg hele sluttprosjektet på én photoshoot på tre timer. Vi (fotoklassen på Danvik fhs) har hatt seks uker på å gjøre prosjektet ferdig og skal 5. april åpne utstilling i Drammen.

Jeg pynter innlegget med noen bilder jeg har tatt underveis i planleggingen til los prosjektitos;

Modell/idé: Meg
WonderWoman-assistent/hår:  Trine Borgen

Modell/sminke: Silje Iselin
Hår/assistent: Trine
Foto: Meg

Image and video hosting by TinyPic
Canon 7D + Tamron 28-75mm

FORRESTEN, JEG SYNS DERE SKAL TA DERE TUREN INNOM TRINE BORGEN OG SE PÅ PROSJEKTBILDENE HENNES OGSÅ. De er beyond awesome!

Glossy Portrett

Fotoklassen på Danvik fikk en oppgave av Bjørn Opsahl, kalt "Glossy Portrett". Han kommer på besøk en av de nærmeste dagene og skal vurdere bildene vi tar til oppgaven (SUPERFUN, YAY!?).

Jeg fikk være modell for Trine og hennes idé, som var pretty much rocka krøllejente. (....eh). Her er ett av bildene hun tok;
Canon 7D + Tamron 28-75mm

Modell
; Meg
Sminke/hår/foto: Trine Borgen

Et ganske malplassert tryneuttrykk, men det var superstas å bli stasha opp av Trine, som kan hår, sminke og foto. KJEMPEKJEKT!

+ Følg meg

Tjohei!

Navn: Gøril
Alder: 23 år
Kommer fra: Os
Bor: Os
Interesser: Foto, venner, film, nevøer, musikk, sosialliv, pusekatten, volleyball, yoga, styrketrening, kjæresten

Kamera: Canon 5D Mark II
Studert ved: Norsk Fotofagskole


Alle bilder som er lagt ut på bloggen er tatt og eid av meg, med mindre det står noe annet. Låner du bilder skal du si ifra - du skal iallefall linke tilbake til meg (enten til denne bloggen eller til facebook-siden min). Copyright, kids.bloglovin


Design©
hits