Rock 'n' LoL 2012Canon 5D M2 + 50mm/24-105mm

Her er noen personlige favoritter fra Rock 'n' LoL-festivalen, 2012, som var fra 6.-7. juli. Jeg hadde bare kamera med meg den første dagen, da jeg fant ut at jeg heller ville konsumere alkohol med mine felles Osablodvenner. Kamera tar seg ikke så godt ut aleine og forlatt i et skogkratt (les: noe som kunne skjedd om jeg hadde inntatt for mye promille med kamera hengende rundt kroppen). Jeg var også litt sein med å få tak i pressebånd og gadd da ikke stresse med fotograv og konsertbilder. I stedet koste jeg meg med å ta bilder av folket jeg hang med og det er derfor jeg liker disse bildene best. Det beste av de beste.

På lørdagen, den andre og siste festivaldagen, spilte Datarock siste konsert. Det var... legendarisk. Så jeg er, den dag i dag, hås i stemmen og småforkjølt. Mye på grunn av at jeg gikk i t-skjorte i yr, men også mye på grunn av at jeg skrek så mye at jeg smålig mistet stemmen. Værdæ.

Nuh, er det en lørdag med ingenting, vil jeg tro. Gjøre det jeg gjør best. Se på film for meg selv. Kjempekos.

FA-FA-FA FA-FA-FA-FA-FA

bloglovin

A'tna

Nei, jaggu. Et bildedryss for gamledagers skyld. Bildedryss. Hvor lengesiden sist er det jeg spammet et innlegg med over to bilder, hæ? Selvom det i utgangspunktet er altfor enkelt å sjekke, så lar jeg det heller forbli et mysterie. Av latskap.

Mitt typiske bloggvedlikeholdsproblem (problem med vedlikeholdning av blogg, PUH) er at jeg ikke har bilder å poste. Og da forsvinner lysten til å poste noe som helst. Ord er det lengesiden jeg har vært flink med, så det blir mest med det visuelle. Her. På bloggen.
MEN, karer og frudinner, nå fortiden sliter jeg med giddelysten til å redigere alle de uferdige bildene jeg har på PC'en. Åh, luksusproblem!
Så historien står seg slik at;
a) Har jeg ingen bilder, gidder jeg ikke blogge
b) Har jeg for mange bilder, gidder jeg ikke begynne å redigere, ergo ingenting å poste lææææll

Men det går fint, jeg har det bra. Er like hel.

Uansett - uanZ - anycow - however ;;; jeg kan gi dere en smakebit på sommeren min. Jeg var i/på(?) Atna (somewhere over the rainbow mountain (fra Vestlandet) og mot det vakre sikkert helt greit pene Østland) med familien Bragstad. De hadde et lite slektstreff på mormoren sitt jorde.

Hytteliv

Vi fikk kjøre i en onkels kabriolet
 

Seb er flott

Kjærestepare-seg foran bålet


Trøndersk hundejakt
 

Norsk vikingreklame

KUBB!

 

Enda mer flott.jpeg


Vi badet i fjellvann, til fordel at det sto en varm sauna og ventet på oss

 

Seb er enda mer flott

Og så bålet vi oss mye, slik vi gjør under Sankthans-feiringer

Og det var det for denne gang. Jeg tror jeg har skatebilder, random jeg-sjekker-ut-skatter-på-hjemplassen-min-bilder, kjærestebilder, brudebilder (som riktignok ble tatt i fjor - jeg ligger på latsiden) og mer. I tillegg kommer jeg nok til å loke rundt på Rock 'n' LoL-festivalen og ta det jeg kan av bilder - før alkoholen slår inn og livet begynner å dreie seg om å beskytte kamera, samt å være useriøst lykkelig og klemme alle jeg kjenner.

Men det går fint, det er da jeg har det bra. 

bloglovin

Super Nintendo Mario

Canon 5D M2 + 50mm

Gjett om livet er komplett når jeg får sitte å spille Super Mario tidlig på morningen 'a! Jeg kjenner (nesten) hver eneste krik og krok i spillet og har samlet ca. 60 stjerner på to-timers spilling. Hele klumpen av spillkonsollen er barndomsminner jeg deler med Helene, etter å ha tilbrakt dager av barneårene fremfor TV'en med Nintendo-kontrollen i henda. Good times.

Vi har begynt med Fashion på skolen. Vi har to oppgaver som skal leveres innen 1. feb og 8. feb, så jeg skal bruke min frifredag på planlegging (og rydding av rom). Oh, oh, dette blir gøy. Nå jakter jeg etter en modell fra Trend Models her i Trondheim, slik at oppgaven kan begynne å rulle seg i gang. Woop!

 

bloglovin

I mitt fravær..

...har jeg:

- spandert på meg selv en skikkelig håropprydding, hvor Rebekka satt tålmodig på sidelinjen og tok bilder


- lekt mer med den eksterne blitsen jeg har hatt i noen år men nesten aldri brukt (fyskam)
- vannet katten


- vært på promillerek med Rebekka, Cecilie og andre fintfolk 1. juledag


bloglovin

Det finaste i verda


Jeg blir reint lykkelig av bildet med lattermilde foreldre og søstera. De er noe(n) av det fineste jeg vet om. Katten også.

 

bloglovin

Frydelig hjul

 

 

 

bloglovin

Et beinete innlegg
Canon 5D + 50mm

For første gang.. siden jeg var liten og det var mamma som tok seg av skoshoppingen, har jeg fått meg skikkelige vintersko. VANNTETTE og VARME vintersko. For en gang skyld får føttene mine skikkelig bekledning og ikke greier som smuldrer opp etter noen dager.

De siste åtte månedene har jeg subbet rundt i yndlingsconversene mine. De har ikke vært så ideell de to siste månedene oppe i Trondheim.


Men de er fine da, fulle av fargerike regnbuer og hjerter. Kjøpte de i en av de mangfoldige butikkene  på Walk of Fame stripa, Los Angeles, US unt A i April. 40$. Ca. 200 kroner. KUPP! Dollar ass, you amewicans.

 

Image and video hosting by TinyPicThese boots are made for walkin, and that's just what they'll do...

..now this boots are gonna walk away from you.

 

bloglovin

Step by Step

Vi hadde en dokumentaroppgave for noen uker siden, sosial dokumentar og personlig dokumentar. Personlig kommentar sier seg selv - ta bilde av en selv  og/eller omgivelsene, det som står deg nært, beskriver deg etc.
Sosial dokumentar er en samfunnsgreie, ute på gata, interessante personligheter, historier.

Jeg valgte å besøke danseskolen Step by Step her i Trondheim til min sosiale dokumentarserie (vi skulle levere en serie på 15 bilder til hver dokumentar). Step by Step tok meg varmt imot og lot meg sirkulere mellom de forskjellige studioene, hvor danserne hadde kostymeprøve og gjennomgang av program til julens show.

Åh, som jeg koste meg. Jeg skjønner ikke at jeg aldri begynte på dans selv..

Nuvel. Jeg syns det øverste bildet står seg finest fra alt annet jeg tok. Ellers var det en krevende plass å ta bilder, da det var fylt med fluoriserende lyskilder og ellers ikke nok lys for et kresent kamera. ISO-korn dominerer litt og jeg valgte å kladde de svart-hvit, da fluoriserende lys fikk bildene til å bli gul-blå-grønn. 

Iiii can't dance, Iii can't talk...


bloglovin

Rorbua

Jeg spammer flere bilder fra Ellingsvatnet-turen vi hadde for noen helger siden.

Robåt og kano er litt undervurdert.

bloglovin

Hytte del PEIS! og en våt kanotur

Woah. Hello! Nå har jeg nytt mine 20 år i snart en måned. Har til og med vært hjemom en tur til Os for å slenge beinskrotten rundt familien og ta noen dokumentarbilder.

Anycow. I helgen var vi en gjeng på 11+ personer som snugglet oss bort til en hytte ved Ellingsvatnet, i nye og gamle biler. Hytta ligger ikke langt utenfor Trondheim sentrum. Det er chill.

Der ble det fyll, frokost, bålbrenning, roturer, utedo og mer fyll. Det ble til og med en kano- og båttur i fylla. Midt på natta. Da det var mørkt. Og kaldt.

Vi ble våt.

Vel, tre av oss, iallefall. Vi i kanoen, altså. Det er jo ikke snakk om balanse i en slik jolle etter et par glass med sprit. Heldigvis hadde vi padlet oss bort til båten, som hadde ca. syv personer oppi. Manko med plass, med andre ord. Vi lente oss beruset over til kanten på båten for å holde oss fast. Paranoid nok tenkte en av oss at "Oh shit, oh shit, oh shit, oh shitfuck shit!!!111!! Nå kanterer båten!" og hev seg til andre siden. Rundt gikk kanoen og ut i det kalde vannet havnet Martin, Sebastian og jeg. Mens jeg tenkte "herregud, småpanikk, jeg er for full til å pludre rundtom i et kaldt vann i dette mørket" svømte jeg fortest mulig mot båten, hvor de fisket meg og Sebastian opp (Martin kom seg i land med en oversvømt, yet flytende kano).Varm dusj sto på menyen.

Anyc.., vel. Jeg tok noen bilder av våre mindre våte og mørke stunder. Området rett utenfor døren vår var supervidunderlig i sollyset.


Tror vi tar oss en tur i sommerstider, slik at vi kan bade frivillig i litt varmere tider.

Ciao!


bloglovin

Retro penger

Dette skal forestille pengesekken modellene mine skal ha med seg på photoshootet i morgen.
Host, kremt - O' kreativitet! Og dette er bare bord"kortet" til Sebastian som vi tok med oss ifra bryllupet til min broder og hans brur.

 

 

bloglovin

Mitt smykke"skrin"Jeg ANER ikke hvordan denne kom i hus, men jeg lukter litt sydengave.

Jeg holder på å pakke flyttelasset mitt og fant ut at jeg overhodet ikke hadde noe system på smykkeriet mitt. Så jeg ommøblerte alt juggelet jeg faktisk bruker og hev det oppi denne røde oppbevaringsboksen.

SYSTEM ACCOMPLISHED!

I morgen eller på søndag blir det noen overraskelsesbilder. Litt fordi jeg ikke har lov til å røpe noe nå.

STAS!

To døgn til avreise nå.

TRONDHEIM!

 

 

bloglovin

Sol, kjoler og bærjakt

Jeg dro med meg Kristina i min søsters nedslitte, blå BMW og tok turen til Sindre. En liten avskjedsdag er på din plass når en av de finere personene jeg vet om, reiser til Rena for å fortsette skolegangen. Snakkes SÅ JÆLLA snart, Sindre!

Hegglandsdalen (som er litt oppi Os, som er utenfor Bergen) er kjent nok øde - men kanskje noe av det fineste i sommervær.

Sindre dro oss chicas med på bærjakt av alle ting. Blåbær og bringebær. Mer blåbær enn bringebær, noe dere vil få se bilder av senere (jeg skal på pubquiz med klodens sprøeste og beste Rebekka, så jeg gadd ikke redigere flere enn to bilder).

Fine, ikke sant? ♥

 

bloglovin

Gamle familieskatter

På tirsdag tok mamma med seg Sebastian og meg på en rundtur til tante og farmor. Slik at jeg fikk hilse litt fra meg før jeg flytter til trønderbartland.

Albert Åberg.Farfars gamle munnspill.

Farmor har fått iPhone 4. DRITmisunnelig.

Sebastian fikk hoppe på trampoline. Jeg også.Åh. De neste dagene blir det pakking. Mandagmorgen tar jeg flytet til Trondheim, da jeg begynner på grunnkurset til Trondheim Kickboxing klubb klokken 18 den kvelden. Hadet livet, HEI helsa! Dagene etterpå kommen mamma og pappa med flyttelasset mitt i bilen sin. DA skal jeg flytte inn i hybelen min. Mmmmm, livet.

 

 

bloglovin

Tjoho, et piratliv for oss

Image and video hosting by TinyPic

Jatta, jatta. En liten lidenskap for gif, men det er jo såå shkøy og det gir litt liv i bildene, ey?

Photoshooter i sola uti vår hage er relativt ... koselig. Mer kommer. Tror jeg.

I går lekte min søster og jeg pirater. Vi fikk så lyst, så vi vandret gatelangs med svert og pi(kk)stol.
Neida - om det bare hadde vært sannheten.
Vi var underholdning i nevøen vår sin bursdag. Åh, det var skattekiste, krabber, koder, fekting og... kaos. Unger. Men jeg tror det ble suksess - vi etterlot iallefall to meget fornøyde mødre.


Vi var begge sterkt enig i at slikt kostymeri krevde en photoshoot. Så det ble det. Mer av sjørøveri kommer.

Until next time - ARR!

bloglovin

Lasertiss

 
Åh, ja. Advarer mot sterke bilder, forresten. Eller vent...

Laserkunst i natten med Kristian sin superlaser.
Bildene tatt i april. 

For alltid ung!

bloglovin

US and A

Om nøyaktig en måned reiser de fleste elevene på Danvik Folkehøgskole hit;


Habahabahabahabahabahabahabahabahabahabahabahabahabahabahabahabahabahabahabahabahaba..

I mine stille stunder her på bloggen har jeg vært busy-busy med litt av hvert..


Funnet location til deler av prosjektet mitt..


Tatt bilder til prosjektet mitt på location..


Ikke blitt fornøyd..


Blitt fornøyd likevel fordi Trine er både hjelpsom OG morsom..


Flesket meg i sola med Danvikinger..


Blitt malt blomstrer på, som en del av prosjektet til Trine (merk at jeg klør meg på KINNET)..

Hjulpet Trine med å ta uglebilder av henne..

Ellers var både diskoteket på Union Scene og trosdagsfylla litt semi-legendarisk. Årrrrrrh, alt er så flott!

Kameraring

Husker dere denne?

Koselig liten sak. Inni den var .....

En kameraring! Ebay er fint. Og billig. Den kostet enten 50 kroner eller 120 kroner. Ebay sa en pris, regningen sa en annen. Koselig.

Er den ikke pretty sweet?

Snik

Det er ganske mye sniking her på Danvik. Snikete folk.

Som Kathinka, for eksempel.

Hun er jo litt snikete.Canon 7D + Canon EF-S 18-135mm
Photoshop CS5

 

Jeg takker de høye makter for romkameraten min. Jeg har komt frem til at det er ytterst få jeg kunne vært så fornøyd med. Kathinka er så absolutt medgjørlig, og jeg håper jeg er det også. Bilder blir klistret på veggen, rotet flyter, musikk fra daten blir spilt når sovetid er obligatorisk og nattlamper lyser lenge for seg selv - uten at det plager oss. Attpåtil prater hun som en foss og er umåtelig lett å snakke med. Kjempekjekt!

Det var ikke lange teksten detta her, men jeg følte at jeg kom så godt igang med utleveringen av hugleik til mine søte at jeg nesten må ta å skrive en ode til mine andre jenter som jeg dilter etter her på Danvik.
Da har vi blant andre de kjente, søte, "makes-my-day" osafjesene Lennea, Janne og Silje. I tillegg til den godteposen så har vi en vaskekte Kvinnherad'inne - vår alles  Tonje "Mario Party" Solheim.

Jeg føler det er utallige personer å lovprise, og det skal jeg også - når jeg kommer på hvem jeg har glemt..

Veggbilder og spotmåling

Ah. Endelig fikk jeg prydet den hvite, kjedelige veggen som omringer sengen min. Japanfoto, vet dere. 43 bilder. 66 kroner. Ypperlig, liksom.

Ellers har jeg lært noe veldig nytt vil jeg påstå. "Spotmåling", liksom. Visste ikke at det fantes. På kamera, altså. Jeg følte meg som den kronidioten som har kjøpt meg semi-pro kamera uten å vite om 2/3 av instillingene på beistet. Men så unnskylder jeg meg med at jeg er her for å lære. Jeg ville ha et uberkamera som noen kunne lære meg opp i, istedet for å lære meg begrensede ting på et amatørkamera og så måtte begynne å finne instillingene på nytt når jeg eventuelt skulle kjøpe meg et nytt kamera. Så, done fucking deal. Uberkamera og ny lærdom. Flotte greier!

Aaaaaaaaah. Jeg elsker livet på Danvik. Jeg kjenner jeg kommer til å suuuge til meg nyttig fotolærdom fra de mest passende lærerne. Mmm, FLOTTESTE greiene!

Canon 7D + Canon EF-S 135 mm
Redigering; None


Her er liksom et bilde med sånn spotmåling-bruk. Altså, det er en instilling som du kan måle lyset med på en sær måte. Jeg tror ikke jeg skal gå så dypt inn på det med den grunn at jeg .... pent nok ikke har peiling på hva spotmåling er.

Jon kommer om tre dager. BESTE greiene!

Starlight Tattoo

Jeg tok enda en tatovering i dag. Impulsivt. Altså, jeg visste hvilket motiv jeg skulle ha og hvilken hudflekk den skulle få - men meningen var å bare loke på forskjellige buler i nærheten. Hvilke er billige og hvilke er dyre. Starlight tattoo var den jeg entret først. Og sist. Møtte på en utrolig koselig fyr som svarte på alle mine spørsmål. Timeboka deres var tom og prisen var lav. Hvorfor ikke, tenkte jeg. Tatovering bestemt, tatovering done.

Mer info senere. Bilder også. hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi.

Såh. Apropos stjerner. Jeg tok noen bilder natt til onsdag. Himmelen var stjerneklar. Vakker.

Måno.

 

Karlsvogna.

 

...eeen antenne.Drammen.

 

Naboer.

Canon 7D + EF-S 18-135 + Effektfilter star x8
Lightroom 3.0

Litt av Danvik

Vi har hatt litt av et uvær de siste to-tre dagene. I Drammen liksom. Bergenserne får skylden for å dra drittværet med seg. I don't blame 'em. Vi har hatt så mye regn de siste dagene at det lekker fra taket vårt to forskjellige plasser. WOOP WOOP.

Mens lynet gjorde sitt og regnet plasket, tok jeg noen bilder av de fascinerende fargene utenfor vinduet mitt.
 

Her er en av "hagene" vi har til odel og eie de neste 10 månende. Litt av internatene vises også.Pinhole Camera

iPod-spilleren min, han heter Boo.

Jeg gleder meg til å komme skikkelig igang med oppgavene vi skal få på fotolinja. Aldri har jeg gledet meg så mye til å få en skoleoppgave som nå! Foto, foto og bare foto (og litt fordypning i andre ting også - jeg har valgt grafisk design)!

 Lærerene har forsikret oss om at det ikke er noen bøker som skal pugges. Generell fotohistorie skal vi innom, men det virker jo bare gøy!? Ellers skal vi på flere utstillinger, turer, utflukter, møte folk som skal lære oss mer om foto, jobbe i studio, jobbe i mørkerom og mye mer. Alt sammen virker så proft!

Linjelærerne har gitt meg et godt inntrykk og jeg syns vi er heldig som har fått Marte Christensen og Espen ett-eller-annet som lærere.
Marte har jobbet som fotojournalist i VG og er for tiden freelancer (tror jeg). Hun har vært mye rundtom i verden.
Espen er ikke utdannet fotograf, men har jobbet med foto en del år. Han har jobbet med Morten Krogvold, spist middag med designeren i Sex and the City og diverse diverse. Begge har med andre ord vært med på mye og jeg er storfornøyd og klar til å sette igang!

I hele neste uke skal vi lage noe som heter Pinhole Camera med Gunnar Grinaker. Et Pinhole kamera kan du lese mer om på wikipedia - jeg har fint lite peiling på hva det er, men vet såpass at det er et simpelt kamera. En rundt eller firkantet blikkboks er omtrent det eneste vi trenger. Det må være lys- og lufttett. Etterhvert legger vi et fotopapir oppi boksen. Et hull på bare noen millimeter skal lages i boksen og en plate skal dekke hullet, slik at det ikke kommer lys inn i boksen. Platen skal være flyttbar, slik at det kan komme lys inn i boksen og på papiret. Slik "brenner" lyset seg på fotopapiret og lager et bilde av det millimeterhullet peiker på.
HÅH, det skjønte jeg fint lite av selv.

AAAH, MYE TEKST.

Ellers - hva vi driver med her i gården er;
Spise, spille brettspill, spille Gabong!, høre på morgensamlinger, spise, spille spill, spise, se på film, sove.

Hm. Det hørtes ensidig ut. Men det er sosialt. Lover.

Vi har det så fint her. Alle sammen. Jeg lovpriser rektorboligen, nok en gang, og alle folkene rundt oss er bare en deig med herlige folk.

Danvik folkehøgskole ftw!
Lange dager på Danvik

Det har gått tre dager her på Danvik. Det er jo bare begynnelsen. Likevel tiltaler vi den første dagen, søndag, som "lenge siden" og "husker du den gangen... for to dager siden..". Dagene her er vanvittig lange og tiden går så treigt - ikke at det er noe negativt. Vi mingler og sosialiserer oss som aldri før. Vi har funnet oss tilrette og føler oss hjemme.

Jeg ble plassert i noe som kalles for rektorboligen. Her bor jeg og fire andre jenter i lag. Vi har kjøkken, vaskerom, et bad og en ekstra do, veranda, en grill som forøvrig er utdatert og en stor stue med nye møbler og flatskjerm. Her kan vi trekke oss litt tilbake og dyrke privatlivet om vi skulle trenge det. De fleste andre elever bor i internatbyggene. For å si det sånn... jeg syns vi som fikk rektorboligen er veldig heldig.

[BILETER AV HUSET KJEM EIN VAKKER DAG]

Som sagt er dagene lange og det er mye å gjøre. Rutinene synker sakte med sikkert inn.

08.15 Morgensamling
08.30 Frokost (nummer 2)
09.00 Linjemøte
12.15 Lunsj
13.00 Linjemøte
16.00 Middag
Fritid
20.00 Kvelds

Slik ser en "vanlig" dag ut.  Tror jeg. Ikke langt ifra iallefall.

I dag var vi på vår første utflukt.  Vi reiste til NRK-bygget og fikk være publikum på NRK sitt nye show, Maestro, som begynner 3. oktober. Programlederen var ingen ringere enn  komiker Espen Beranek Holm og gjestene var i kveld programleder for Typisk Norsk og morroklump Petter Scherven, country-sanger Jenny Jenssen med fler. Etter kveldens show sto økonomisjefen for Danvik og hans "spantebukser" for middag - BigMac på McDonald's. Jepp, 170-ish elever på Mc'en en tirsdagskveld. Koselig og mettende.

Jeg har bilder fra kvelden, men de skal jeg legge ut en annen gang.

Huahua. Jeg eide meg selv i photoshop, så kvaliteten er så som så. Bildet er tatt fra facebooken til moren til roomien min, som er jenta med mørkt hår og turkise klær. Ellers sitter alle Os-jentene, som skal gå på Danvik i år, godt plantet i sengene på vårt minimale dobbeltrom.

Litt av Holmenkollen fra da familien min lekte turister i egen hovedstadRosa Sweex

Jeg fikk en klage på mitt forrige innlegg;


Så dette innlegget er dedikert til hans avskjedspresang - Rosa Sweex høytalere (som jeg tryglet om å få..)!

Det første bildet på rommet mitt, evver. Host, kremt. HOST. En tegning fra februar.. 2008..ish?

Hihi. Notebook-høytalerene er ubersøte. Lydkvaliteten ble vi advart mot, er men herregud - i denne verden er det utseende som teller (ganske ofte).

Takk, Jon ♥ Iluu.
Ting skjer

Jeg fikk min drømmedata;

Nå går photoshop lynende raskt og jeg kan spille The Sims3 på den!

Og så er det uberawesome wemcam på denne greia;

Fantastisk kvalitet, as always <3Mamma, pappa og jeg skal overnatte enda en natt hos min tante, onkel, fetter x2 og kusine til i morgen Nesøya er fiiiiint. Klokka 10 begynner dagen på Danvik i morgen. WAUFF, jeg gleder meg!

Jeg er ubertakknemlig for alle "HADET-BRA"-presanger jeg har fått. Helene ga meg noe pynteri jeg skal ta bilde av når det har komt på plass. Jeg fikk også "Lena og Mona's survival kit" - en pose fylt med nudler, ostepop, tannkrem, brevpapir og et fotomagasin. Dette skal også tas bilde av. Mye snop til dere bekjente som følger meg (LUV!).

Hva annet kan jeg strutte med... Vel, jeg var på IKEA og kjøpte meg en datapute til laptop'n (skal også fotograferes). Vi kommer til å bli gode venner.
Jeg møtte en ganske så kjekk (som i supersnill og pratsom) dude som jobbet på IKEA som nå har hjulpet meg med mine fremtidige planer. Han er nylig utdannet fotograf og gikk to år på Norges Kreative Fagskole, fotolinje. Jeg hadde tenkt å gå der til neste år, men han sa at jeg heller burde velge Norsk Fotofagskole i Trondheim, noe jeg også tenkte på. Da var DET valget tatt. Omtrent. Nesten.

Jeg.. beklager en trøtt oppdatering med mye bajs. Jeg glemte USB-porten til minnekortet til kameraet mitt hjemme. Så jeg må kjøpe ny så snart som mulig (MANDAG!). Jeg har noen bilder fra Operahuset i Oslo og den nye Holmenkollen-bakken (WOW, for en sightseen i Oslo!). Så ish-interessant kan det muligens bli (næt).

Forøvrig.. arkivbilde.

Photobucket
Canon 7D + Canon EF 50mm 1,8f

CIAO 4 NOW!
+ Følg meg

Tjohei!

Navn: Gøril
Alder: 23 år
Kommer fra: Os
Bor: Os
Interesser: Foto, venner, film, nevøer, musikk, sosialliv, pusekatten, volleyball, yoga, styrketrening, kjæresten

Kamera: Canon 5D Mark II
Studert ved: Norsk Fotofagskole


Alle bilder som er lagt ut på bloggen er tatt og eid av meg, med mindre det står noe annet. Låner du bilder skal du si ifra - du skal iallefall linke tilbake til meg (enten til denne bloggen eller til facebook-siden min). Copyright, kids.bloglovin


Design©
hits