Foto: Bryllupsoppgave

Canon 5D MII

Jeg blar litt i arkivene mine og finner en del som jeg har glemt å publisere. På dette bilde er Martin og Regine, som jeg har bodd med her i Trondheim. Bilde ble tatt til en portrett/studiofotografoppgave. Det skulle være bilder av et brudepar/et par som skal gifte seg. Vi tok bilder på en tursti ved et vann og mange av turgåerne som gikk forbi ble litt forbauset. Noen av de gratulerte til og med "brudeparet" (for å gjøre det klart så har de ikke giftet deg - de var bare mine veldig trofaste modeller som alltid stilte opp da jeg trengte hjelp). Artig!
Jeg tror jeg har flere bilder fra denne serien jeg liker veldig godt, så dere får sikkert servert fler.

Ciao! 

Foto: White Wedding

For over et år siden giftet broremann seg. Han og kona giftet seg i Spania, hvor de fikk være litt i fred. Men fest ble det likevel da de kom hjem igjen.

Bryllupsbilder er noe jeg virkelig kunne tenke meg å ta mer av og min første sjans fikk jeg da svigersøstera spurte om jeg ville være fotograf på deres dag. Stolt som en nyklekt kylling i nytt terreng tok jeg min første brudeparsfotografering.

Over et år seinere sitter jeg her og redigerer på nytt. De bildene har blitt redigert på et par ganger nå, da jeg begynte med et helt forferdelig valg av redigering de første gangene. Jeg overdreiv clarityen, dro ned vibrancen (noe som i utgangspunktet blir urstygt uansett) og tok litt hardt i på andre skalaer. I tillegg ser jeg så altfor godt hvor mye feil jeg gjorde og skulle gjerne tatt shooten på nytt. Men på den måten ser jeg også hvor mye jeg har vokst innen faget. Kjempekjekt!Canon 7D + 18-135mm

Bildene er jo av sentimental betydning for meg da det er personer jeg er glad i som er på dem. Men jeg skulle veldig gjerne ha flyttet de vekk ifra kanter, brettet ut kjolen skikkelig og hatt en mindre rotete bakgrunn på enkelte av bildene. Det verste av alt var vel objektivet jeg brukte. HUFF OG GRØSS. Kornete jævel som trakk ned kveliteten altfor mange hakk. Men gjort er gjort og jeg merker en stor forbedring med ny redigering. Så til å være første (og hittil eneste) brudeparshoot - så er jeg vel relativt fornøyd.

White Wedding

På lørsdag var det bryllupsfest. Og bryllupsshoot. Dere får bare en liten sneak peek på noen anonyme bilder, ettersom bruden selv ikke har fått sett skikkelig på bildene - tror jeg. Det er min søster, Tonje, som har tatt alle bildene publisert i dette innlegget, bortsett fra det øverste. Redigeringen av bildene står jeg for.

Brura (nå svigerinne. Er'ke det litt kult'a!?) var iallefall nydelig og festen var av typen "hæla i taket!". Nattmat og drinker. Mmm. Ett stykk fornøyd selskap, der altså.

All lykke til ekteparet, wohoo!


bloglovin
+ Følg meg

Tjohei!

Navn: Gøril
Alder: 23 år
Kommer fra: Os
Bor: Os
Interesser: Foto, venner, film, nevøer, musikk, sosialliv, pusekatten, volleyball, yoga, styrketrening, kjæresten

Kamera: Canon 5D Mark II
Studert ved: Norsk Fotofagskole


Alle bilder som er lagt ut på bloggen er tatt og eid av meg, med mindre det står noe annet. Låner du bilder skal du si ifra - du skal iallefall linke tilbake til meg (enten til denne bloggen eller til facebook-siden min). Copyright, kids.bloglovin


Design©
hits