Foto: Nyfødt

Canon 5D M2 + 50mm

Allerede før jeg flyttet fra Trondheim og hjem til Os fikk jeg forespørsler om jeg kunne ta bilder for folk. KJEMPEkjekt!

Her er bilder av en nydelig krabat på litt over to uker. Jeg fikk komme hjem til familien for å fotografere, noe som var utrolig gunstig både for meg og foreldre/baby. Hjemmemiljø gjør bildene mer koslige og personlige, syns jeg. Ikke bare et sterilt, hvitt studio med en baby plasert i bilde. Foreldrene trengte ikke flytte på seg selv og ungen for å reise til meg - jeg kom til de. Ungen er i tryggt miljø og foreldre kan ha en del dupeditter hjemme hos seg som kan være fint å ha med på bildene, som kurver, tepper, møbler, fint gulv, dekorativ vegg og så videre.

That's that! Kommer tilbake med flere baby- og brudebilder etterhvert.

Wooh!

BrødreCanon 5D M2 + 50mm

Begge nevøene mine, den eldste nettopp fylt åtte hele år. Fine, fine klumper med kjærlighet.

bloglovin

Boblende nevø

 

Canon 7D + Tamron 28-75mm

Fikk hente Sebastian i barnehagen i dag. Foruten å drepe maur han trodde var edderkopper, har vi drukket sjokomelk, blåst såpebobler, lekt med biler, jaktet på katten og lekt gjemsel.

Han er så medgjørlig, denne traven her. Lett å overtale til å gjøre noe annet enn å dra katten i pelsen eller hive stein på insekter. Ikke klager han på noe heller. Alt er så fint. Så enkelt. Så koselig. Og så spiser han på såpeboblepinnen istedet for å blåse. Det er morsomt.

bloglovin
+ Følg meg

Tjohei!

Navn: Gøril
Alder: 23 år
Kommer fra: Os
Bor: Os
Interesser: Foto, venner, film, nevøer, musikk, sosialliv, pusekatten, volleyball, yoga, styrketrening, kjæresten

Kamera: Canon 5D Mark II
Studert ved: Norsk Fotofagskole


Alle bilder som er lagt ut på bloggen er tatt og eid av meg, med mindre det står noe annet. Låner du bilder skal du si ifra - du skal iallefall linke tilbake til meg (enten til denne bloggen eller til facebook-siden min). Copyright, kids.bloglovin


Design©
hits