Skaterkids DEUX

Canon 5D M2 + 50mm

Part to, av det jeg vil tippe er en serie på tre, av rullebrettgutta.

Men det jeg egentlig ville SNAKKE om er at blodet bruser over av iver. Det blir fort late dager i sommeren. I det siste så har dagene gått i jobb, film, snop, TV og Rumble. Lite aktivitet altså. Det kommer ikke akkurat til å bli mer sportslig aktivitet fremover heller, men sosiallivet har fått en del planer nå. Det gleder en Osing som er hjemme for å være nettopp det - sosial.

De kommende helgene skal jeg på kakebursdag til Cecilie, feire ei anna tjei med alkohyler og så skal vi ha en generell samling bare for å innta prosenter og bli fine i lag. I tillegg skal jeg ta bilder i min søsters venninnes utdrikningslag (you follow?). Oppå derigjen så har søsteren min bursdag, samme dag som utdrikningslaget. Så det blir småstell av det også. HÅH, MYKJE Å GJERE!

De første To Do's-ene på lista er forøvrig;
- nananananana BATMAN
- se en venninne gå under tatoveringsnålen for andre gang

Tatovering - ja/nei ? (Jeg stemmer for HELLYEAH!)

bloglovin

SkaterkidsCanon 5D M2 + 50mm

Jeg bablet om at jeg hadde tatt så mange bilder, men ikke orket å redigere de - ergo, lite fart på bloggen. Her er noe av det jeg snakket om. Jeg tok noen biler av gutta-skatekids i nabolaget og har nå, tro det eller ei, orket å redigere FIRE stykker. AND THE CROWD WENT WILD! Så - BRB - sove litt, og så er det ny dag i morgen. No shit Sherlock, right?

Væl, snakkast og god natt, SJØH.

bloglovin

Derp - The GameCanon 5D M2 + 50mm

Fotball ser best ut på TV. Vil jeg påstå.

Vi var ute og lekte ball for noen dager siden. Det vil si, gutta lekte og jeg tok den gylne sjansen til noen... jeg vil ikke kalle det blinkskudd, så la oss heller si "skudd". Den gylne sjansen til noen interessante "skudd".
Bilder ble det i hopetall, men få med skikkelig fokus, da mannfolka aldri sto i ro. Favoritten er derimot GIF-en under. Ah, retardasjon altså.

 

Image and video hosting by TinyPic

Achtung, Das Fußball!

bloglovin
+ Følg meg

Tjohei!

Navn: Gøril
Alder: 23 år
Kommer fra: Os
Bor: Os
Interesser: Foto, venner, film, nevøer, musikk, sosialliv, pusekatten, volleyball, yoga, styrketrening, kjæresten

Kamera: Canon 5D Mark II
Studert ved: Norsk Fotofagskole


Alle bilder som er lagt ut på bloggen er tatt og eid av meg, med mindre det står noe annet. Låner du bilder skal du si ifra - du skal iallefall linke tilbake til meg (enten til denne bloggen eller til facebook-siden min). Copyright, kids.bloglovin


Design©
hits