Ny headerJeg er jaggu meg ikke en reser på å oppdatere og skifte ut headere. Ei design. Jeg storkoser meg med dette designet, så det blir nok en god stund til. Headere derimot er kjekke å skifte på. And I did it! Og ikke lenge etter juli-utgaven jeg oppdaterte i - jo, nettopp, juli. Skål for meg!

Portrettet kan dere se i forrige innlegg. Bilde er tatt i vinduslys. Dust vinduslys og texture er undervurdert ass. Lenge leve naturlig lys og photoshop!

Hvad tycks (vil gjerne ha tilbakemelding på portrettet i sin helhet i forrige innlegg også)?

Hast(a-la-vista)verk

Canon 5D M2 + 24-105mm

HEI dere!

Nå har jeg bygget på bildearkivet mitt de siste dagene, og har da en del å vise dere - endelig. Men det kommer litt nå og da. Det har vært så ufattelig bizzy skoleliv disse dagene, noe det også har vært de siste ukene - vel, egentlig helt siden vi startet.

Bildet over er fra den siste oppgaven i arkitekturkurset. Bygget er Oseana, kulturhuset i Os - det é heimbygda si! Årets bygg i 2011, store deler av bygget er dekket i solcellepanel. Hurra! Men uansett. Bildene ble så som så, helt greie til å være første arkitekturbilder. Mange ikke-rette linjer som jeg jaggu fikk høre om under evalueringen, men jaajajaja. Hva forventes av nybegynnere?

Nå må jeg konsentrere meg om noen bilder som skal leveres i morgen. Aaaaaakk o Veee!

God natt!

BloggvurderingStikker bare snuten innom for å si at Emilie har vært så snill å vurdere min lille bloggverdenen - og jeg må si meg imponert over vurderingen. Fyldig og beskrivende. Takk, takk!

While at work..

Det skjer ikke så mye på klesbutikker i fellesferien. Så, i de stille stunder, underholder jeg meg selv.

Shame of Walk

Er det noe folk uoffesielt ikke får lov av meg, så er det å gå i høye hæler når de ikke kan det. Jeg tilgir litt om det er promille involvert, men bare litt.

Image and video hosting by TinyPic


Nu skal det sies at jeg ikke er grunnmuren i balanse jeg heller, men jeg kan gå med rak rygg og utstrakte bein. Jeg tvinger på meg høyhælt selvtillig og går. Strak. Rett. Bein. Med så full kontroll som overhodet mulig. Noen ganger ender det i vrikket ankel. Noen. NOEN.

Image and video hosting by TinyPic

 

Min personlige favoritt må være varianten helt til slutt her. Jeg har sett altfor mange tilfeller av dette. Det ser ut som om de har uante fjærdempere i knærne, og med de humper de bortover sin vei.

Image and video hosting by TinyPic

Jeg anbefaller nybegynnere/ikke-noe-særlig-god-til-å-gå-på-hæler-sånn-generelt kilehæler. Det er først og fremst dødsdigg å gå i, og så syns jeg sko ser cool ut med slik hæl. Ellers er det jo bare å hive på seg tykke, solide hæler som gjør walken lett som bare dét!

 
SHCÅLL!

bloglovin

Mia's poledacingkurs

Først og fremst vil jeg dele noen folk med dere.

Siv har jeg nevnt før, men nevner med glede igjen - du e hææli! Koselige kommentarer - alltid. Og gode tips i mitt forrige innlegg - takk altså, takk!

Så er det herlig Christiane, med de fine kommentarene sine. Hun, som Siv, skriver utrolig fine tekster. Hun kan skrive den mest stemningsfulle kortnovellen bare om hvor fin dagen har vært. Gladtekster, altsåå!

Jeg vil også gi mange takker, bukker og neier til Benedikte som stikker innom og gir tilbakemeldinger titt og ofte.

Takk, takk, takk! Dere er flott!


Tilbake til overskriften.

Mia - Mia, dere, har startet poledancingkurs her i Trondheim. Hun har et koselig studio, som lukter usedvanlig godt, ved/på/i(??) Sluppen med syv stenger. Hun instruerer introkust, nivå 2-kurs, polercise og advanced.
Jeg er med på introkurs, som er for de som ikke har noen eller litt erfaring med stangen.

Jeg hadde ingen.
Jeg har litt nå.
Det gjør vondt.
Blåmerker.
Og vet du... det er så totalt VÆRDÆÆ! 

Så Trondheimværinger, bli med!

Bildet lånt fra Poledancingkurs-bloggen
Facebook-side med masse info finner dere her!


Forandringar

Jeg byttet header. Og jeg skammer meg. Det ser ut som om jeg virkelig har prøvd hardt å gjøre noe kult i et gratis redigeringsprogram. Så jeg satser pengene mine på at den ikke står så lenge. Men kjenner jeg meg selv, så vil den bli stående i måneder.

[LATSKAP]


Og ja, jeg trives i mine røde lokker. 

 


Ellers har jeg hatt en "photography"-siden en stund. Om du er så fantastisk herlig og faktisk fancy'er bildene mine, så kan du veldig gjerne like facebook-siden - om du vil. Der er det ofte flere bildeoppdateringer enn her.

Apropos "likes", jeg venter på den eeeeeeeene følgeren på bloglovin som blir nr. 30. Og gjerne si HEI om du der på andre siden av cyberspace blir akkurat dette nummeret. Da skal du få en offentlig hilsen her ifra, assa.

TJOHEI

 

bloglovin

N(s)ia, my loveCanon 5D M2 + 50mm
Kjøpt her 

Det turkise platåparet som står beskjedent borti hjørnet, er mitt første kjøp fra Nelly. Ever. De omslynget foten min perfekt og er som en uant pastellfarget fantasi å gå i. Stødige og vakre. Og billige. Riktig nok blir jeg to meter høy med de, men psk-psk. Forfengelighet.
Nå er de andre skoene mine sjalu. Det har de ganske god grunn til å være, syns jeg. 

Som dere ser (forhåpentligvis) har det blitt litt forandring i designet. Endelig. Takk til Marie som står for fine, enkle gratisdesign! Headeren er det eneste som mangler og forhåpentligvis er jeg oppegående nok til å få fikset det til i morgen.

Nuvel. I morgen - i morgen blir en annen historie.

Her er forresten den herlige sangen My Love av Sia. Hør.

bloglovin

Oppuss

Tror jeg skal begi meg utpå noen lånte HTML-koder og design og se hva jeg får som sluttverk på denne bloggen. Rotete tipper jeg at det blir.
I mellomtiden har jeg bare bildet i forrige innlegg å tilby dere, så lok litt der, om interessen er stor nok.

Whoop

Jeffrey Campbell-konkurranse

Woah. Er det noe jeg sikler etter (annet enn mat), så er det Jeffrey Campbell-sko. Og jaggu har hu Lise en konkurranse hvor hun lodder et par JC-sko ut. HYL.

Illustasjonsbilde, funnet her.


Søt, søtere, søtest

Vet dere, dere er så søte. Lesere. Kommentatorerererer. Dere tre nye følgere er inkludert. Veldig, veldig søte folk er dere. Gledesspredere. Et hjertesukk fra meg til dere. Jeg er så takknemlig.

Jeg har ikke noe kyssebilde til dere. Ei noen trutmunnbilder (bank i bordet) enn dette. Her har jeg bart, folkens! Trønderstaden har satt sitt avtrykk på meg.
Nei, men altså. SUSS til dere fine, søte folk. Hjarte hjarte hjarte

bloglovin

Interesseportrett

For noen måneder siden rotet jeg meg innpå Siv sin blogg via et interesseportrett av en blogger jeg allerede fulgte. Etter litt om og men fikk jeg meldt meg på, jeg også (jeg synst sånt er kjeeempekjekt!). Du kan lese det her.

Jeg merket fort at Siv var mer interessant enn andre bloggere jeg har shufflet innom gjennom tiden, og jeg begynte fort å følge henne daglig.
Det som er med Siv er at hun er gjennomført god. Hyggelig, oppmerksom og utrolig flink til å ordsette seg. Derav gode innlegg på bloggen hennes.
Du får hva du sår, og hun får mange koselige, smilende kommentarer på sin blogg - nettopp fordi hun passer på å skrive fra seg noen koselige ord på alle og enhver sin blogg.

"Det er ei stund siden Gøril og jeg ble bloggvenner, og i tillegg til å ta kulkule bilder, er hun skikkelig grei!" 

Koselig!
bloglovin

Drikk med måte...

...klass eller stil. Jeg går for de to siste. Jeg fikk verdens kuleste shotteglass i forsinket bursdags-/julepresang (takk joooon!). Check it ooouuut;
Canon 5D M2 + 50mm

Nå skal jeg shotte Hot n' Sweet'n jeg stjal (ssshhhhh) fra nash sist torsdag med stil og klasse.

Psst, psst - dere har 20 minutter på dere å sjekke Siv sin give away! Go, go!

Selger Canon 7D og annet utstyr

Helloooou!

Eg treng peng (til et nytt kamera), så derfor selger jeg min gode venn, Canon 7D. Du kan lese mer om hvilket utstyr, pris og diverse diverse HERE.

Viss du har lyst på, eller vet om noen som har lyst på en slik kamerababe - kontakt meg på g_h91@hotmail.com.

Booyaah!

Nytt design


Nå begynner ting å falle litt på plass. Mangler fortsatt innhold på "Blogger jeg leser", "Videoer" og "Kontakt meg", som er linket til over headeren. Men det kommer så fort jeg... Gidder.

Gikk ifra et litt vinterlig design og header til noe mer.. glamorøst. Host. Er fornøyd med headeren. Enkel, ren, glosseyh.

Nå skal det sier at bildet i den nye, nåværende headeren er en av mine ideer. Temaet var burlesque, en sluttoppgave på Danvik FHS. Men all ære til min like fotointeresserte venninne og Trondheim-roomie, Trine. Hun kom med innspill, og var enten masterminden bak dette bildet, eller en del av de tre hodene som står for dette bildet. Iallefall - hun trykte på utløserknappen, og har da mye av æren for vinkel og komposisjon. TAKKH!
Jeg er forøvrig en av modellene på bildet. Gjett hvem?
Beina, så klart. Skikkelsen du ser mellom dem, er trønderen. 

Jeg er så superfornøyd med designet. Atter en takk til Lisa som står for gratis design. Me Gusta!

Gikk igjennom noen stakkarslige blogginnlegg fra starten på denne bloggen. De er ifra begynnelsen på Danvik. Da var jeg flinkere til å ta med meg kamera ut og bare... knipse. Skal bli flinkere til det.
- og jogge
- og spise sundt
- og og og og og... 

Tenkte jeg skulle ta opp igjen gamle prosjekt jeg startet med her på bloggen også. Blant annet 100 Ord og 10 Ting. Så får denne bloggen litt innhold. Innhold av kvalitet vil jeg ikke påstå, men innhold. Noe å lese på. SE .

 

Noen her som ser på Game of Thrones?

 

 

bloglovin

Hvem er du?

Designombygging.

Endelig tok jeg det jævla store steget mot et nytt design på denne bloggen. Det har bare tatt meg... over et halvt år.

Siden jeg er helt ubrukelig på å mekke noe design for meg selv, sverger jeg til Nerdie.me Design. Hun lager så enkle, pene og elegante design.

Jeg holder på å forberede header, infosidene og alt som kommer med det. Ikke at det er så sinnsyk trafikk på denne bloggen med mine tre lesere, men all info til dere. YOU GUYS SO GREAT ARE!

I mellomtiden, nå når jeg holder på med designplukk, vil dere kjære, søte bloglovinfølgere og andre følgere fortelle meg hvem dere er? Gi en liten lyd? Pretty pliis! Jeg er nysgjerrig på dere.

 

 

Dette er pelsdotten mitt. Hun er lat. Min søster har tatt bildet.


Her er husdyret. Og katten.

 

Fortell meg noe kult noe. 

bloglovin

RUSSEBIL TIL SALGS

Russebilen gjengen og jeg hadde mai 2010 har lenge vært klar for å selges. En Volgswagen Caravelle, 1994-modell. Den var søt og snill hele russetiden vår, og vi hadde profesjonell mekanikerhjelp hele veien om vi trengte hjelp til noe. Det største problemet vi hadde med bilen var et defekt blinklys - altså lommerusk av problemer.

SJÅ DEN HER (annonse)Flere bilder og ikke minst informasjon om bilen og prisen finner du heeeeer.

Smått, godt og nytt

Jeg fikk mekka litt på diverse bilder på bloggen, og nytt er flott og godt!

 Apropos nytt så fikk jeg en liten søtsak i posten i går. Den lå oppi esken på bildet over.

Du skal snart få sjå.

10 ting jeg hater

 • Dag 1 - 10 ting om deg selv
 • Dag 2 - 10 ting du elsker
 • 10 ting du hater
 • 10 bilder som du selv har tatt, de 10 du er mest fornøyd med(legg ut)
 • 10 ønsker
 • 10 gjenstander du ikke kan leve uten
 • 10 yndlingsblogger
 • 10 av dine favorittsanger
 • 10 veier til å vinne hjertet mitt
 • 10 siste ord

Hate er vel å ta litt hard i, la oss si sterkt mislikt.

1. Folk som synger for full hals med filmmusikken eller sier alle replikkene. Jeg vil ikke høre andre enn skuespillerene synge eller snakke - de gjør det trolig mye bedre, takk!

2. Å være en skikkelig fattig student. Etter hver utbetaling av lån og innbetaling av skolepenger bruker jeg restpengene opp dagen etterpå. Så jeg går som regel en hel måned uten litt ekstracash til funny stuff som kino, snop, Oslo-turer og diverse.

3. Dumme kunder, frekke kunder, storforlangende kunder, kunder som tar feil med lever etter "kunden har alltid rett" og kunder i matbutikker som ikke kan leite selv.
"Hvor er skillingsbollene?"
"... flytt blikket ditt ned, så skal du nok finne de."

4. Triste facebookstatuser som hinter om oppmerksomhet og de som bare forteller deler av hendelser.
"Buhu, lei av å være singel", "Skulle ønske en viss person kunne forsvinne på mystisk vis... FOR ALLTID!"

5. ORDDELINGSFEIL! Eller ord delings feil. Sammen satte ord. For fuck sake, LÆR DERE Å SKRIVE! Det heter ikke sommer fugl eller rulle stol. Du kan ikke skrive "ny stekt", for det skal skrives "nystekt".

6. Du vet de kjepphøye folkene som tar seg selv høytidelig og ikke eier selvironi? Jeg liker ikke de så godt heller.

7. Dagens 94-modelljenter i heimen som ikke helt har forstått at når du er 16 år og ligger rundtom med broren din sine tre-frie år (pluss pluss!!) eldre kompiser, så florerer det litt av hvert av rykter. Og sykdommer. WIN, jenter, fuckin win!

8. Er heller ikke stor fan av de gutta som nærmer seg eller er over 20 år som jakter ned og puler på 12-åringer - også kjent som 14-16 åringer. WIN, gutta, effin win!

9. Folk som bare ha den stolen (eller den puta, den plassen, den nudlepakke, det leketøyet eller lignende) til sin egen fordel og enten nekter å dele på det eller gi det til noen som trenger det mer. Tenk litt på andre, daaa. Herreguuud.

10. Røykelukt. Og svettelukt. Åååå, smerte og lidelser. Det er helt forferdelig når eldre menn med skinnjakker har en herlig kombo av både svette- og røykelukt. Og røykeånde.

Canon 7D + Canon EF-S 18-135mm

Noen som kjenner seg igjen, eller hür?

10 ting jeg elsker

1. Å faktisk bli fornøyd med et bilde.

2. Å se en helt mindblowing, fantastisk film som klistrer seg til minnet og får meg til å tenke over ting jeg tidligere har ignorert. Gjerne se filmen med en deilig gjeng folk som fryder seg like mye over filmen.

3. Å virkelig treffe blink når det kommer til å kjøpe gaver til folk.

4. Stjerner! Jeg elsker stjerner. De er nydelige, skinnende, mystiske, døde, levende, sorte hull og mye mer.


5. Kino!! Ingenting er så fantastisk som stemningen på kino. Store lerret, mye lyd, stor sal, kinisnop du ikke får andre plasser. Kick!

6. Dusjen, jeg elsker deg! Helst nye, store luksusdusjer. Mmm. Ingenting er som å komme inn gjennomvåt eller iskald og hoppe rett i dusjen.

7. Jeg elsker sanger som får meg til å føle stemingen dens i hele kroppen. For det meste er det A Perfect Circle eller bare Maynard James Keenan selv som får meg til å falle inn i en ukjent verden når jeg hører på de.

8. Nevøene mine. I 2004 dukket første gutt opp, Nicholas. I dag er han 6 år og har begynt i 1. klasse. Tiden går fort! I 2008 kom Sebastian, som fyller to år om bare noen få dager. Begge har arvet interessen for bil fra faren sin, ingen tvil om deeeet. Med bollekinn og store smil er de så fiiine atte!

9. Dyr. Jeg elsker de lodne pelsdottene på fire bein (som regel). De fascinerer meg som bare det. Hvordan de kommunikaserer med hverandre og hvordan de kommunikaserer med mennesker. Som hunder, apekatter, hester, kattepuser, delfiner. Jah, fascinerende!10. Jeg kan vel ikke kalle han en "ting", men Jon - jeg elsker Jon.
10 ting om meg'en

Det er visstnok en del som holder på med slike lister med x-antall utfordringer. Lisa-Mari fikk meg nysgjerrig på hennes "10 ting ..."-liste som blir lagt ut dag for dag.

Her er de samme listene jeg skal ruge på også, og de kommer i løpet av .... whenever;

 • Dag 1 - 10 ting om deg selv.
 • Dag 2 - 10 ting du elsker.
 • Dag 3 - 10 ting du hater.
 • Dag 4 - 10 bilder som du selv har tatt, de 10 du er mest fornøyd med(legg ut).
 • Dag 5 - 10 ønsker.
 • Dag 6 - 10 gjenstander du ikke kan leve uten.
 • Dag 7 - 10 yndlingsblogger.
 • Dag 8 - 10 av dine favorittsanger.
 • Dag 9 - 10 veier til å vinne hjertet mitt.
 • Dag 10 - 10 siste ord.

Jeg begynner like så godt med 10 ting om meg:

1. Som liten drittunge var dyr noe av det mest fascinerende jeg visste om. Min måte å vise det på var å plage de nesten-til-døde. Vi hadde en undulat når jeg var rundt åtte år gammel - den tok jeg i hver sin vinge og snurret meg selv rundt i sirkler. Nabokattene fikk også gjennomgå.. BEKLAGER, KJÆRE DYR. Nå har jeg en kattepus jeg behandler som en dronning. Vi leker gjemsel og elsker hverandre gjensidig. Bare spør mamma og pappa!

2. Jeg syns farmor er en av de sterkeste kvinnene jeg noen gang har møtt. Hun har overlevd en bilulykke hvor hun besvimte og hennes mann (min farfar) døde momentant. Noen år seinere døde sønnen hennes (min onkel) av hjerteinfarkt. Noen år etter det igjen fikk hun påvist kreft i munnen.
Etter så mange sterke hendelser er det hun som kakler i vei om hvor flott livet er, hvor herlige barnebarn og oldebarn hun har og at hun gleder seg til å bli 90 år gammel (hun er 81 år nå). That's what I call stamina!

3. Jeg ammet en del lengre enn andre babyer, vil jeg påstå, og er overbevist om at det er grunnen til at immunforsvaret mitt er mandig maskin - jeg blir aldri alvorlig syk. Det verste jeg har hatt er nyrebekkenbetennelse, noe som er vondt men veldig sjenerende, men jeg trodde jo jeg skulle dø! Drama, much.

4. Jeg holdt meg unna fylla til jeg var godt over 17 år - som er nærmere en rekord når du bor i Os (ungdommer flest her er så kvæælm). Jeg har aldri røyk ... noe som helst, really. En bisetning jeg sier hver gang jeg får sjans til det, for.. hellao, hvor mange kan si at de aldri frivillig har innhalert gift (sett vekk ifra passiv røyking når du vil henge, cry )): ). Narkotika? Njet. Not. Never. Clean Teen.

5. Enkelt og greit, cravings; vil gjerne bli en fotograf folk legger merke til. Tenk å bli som Herb Ritts eller hans tidligere assistent, Erik Asla eller Annie Leibovitz? Fly rundt i USA å ta aktbilder, lekebilder og andre kreative, morsomme og inspirerende bilder av kjendiser. Akk, drømmeliv.

6. Per dags dato har jeg vært sammen med kjæresten min i tre år og én dag. Det er ikke såååå mange, unge forhold som holder såpass lenge. Woop woop!

7. I en alder av 15 visste jeg hvilket yrke jeg vil drive med og har satt meg ut utdannelse for de neste tre årene, som inkluderer en bachelor innen foto. Om dette blir virkelighet... tiden får vise.

8. Med mine to nevøer og Jon sine fem onkelbarn har jeg til sammen syv tantebarn i en alder fra bare noen måneder til seks år. Åh, de er så deilige!

9. Min bror, Andreas (han med kidsa) er 11 år eldre enn meg - han fylte nettopp 30 år. Min søster, Tonje, er seks år eldre enn meg og fylte nettopp 25 år. Jeg er familiens bortskjemte attpåklatt, 19 år om to dager.

10. Jeg er en real godtegris. I skrivende stund spiser jeg kinosnopet fra i går. Utallige ganger har jeg lovet meg selv "...bare på lørdager, bare på lørdager!" Men neida. Cravings. Snop. Hjeeelp meg før jeg dør av diabetes 13,5!

 

Foto: Henrik August Orre

Invaders Must Die

Jeg hadde høstferie i forrige uke. The East Coast Way, lissom.  Jeg tok turen hjemom Vestlandet.

Akk, Os, du nydelige.

Høstferien var flott. Jeg fikk masse tid med min Johnny Trebein - også kjent som Rebekka. Masse film, masse snop, loking på nettet og mange snutter av "Who's Line Is It Anyway?". Det ble bynturer med henne, Kristian og Gustav. Til og med kino!; Scott Pilgrim VS. The World.

OMG OMG OMG OMG.
Se den. Særr (som trønderene på Danvik sier).

Og så var det så godt å se katten igjen, atte atte atte jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Åh, den pelsduken altså. Kjærlighet.

Familie. Svigers. Beibiser i fleng. Til og med Jon kom hjem på perm. Herlig!

Canon 7D + Canon EF 50mm

Høsten har lagt seg over Drammen, og den er like nydelig som alltid.

JON OG JEG HAR VÆRT SAMMEN I TRE ÅR I DAG, forresten ♥.

Hvem gleder seg til Egypt?

Kanskje blir denne min?

Ah, fabelaktige studentøkonomi. Jeg er lut fattig fordi jeg brukte 14.500 kroner på nytt kamera, samler opp 13.000 kroner til Egypt-turen i desember og fikk en elendig månedslønn fra jobben jeg nå kun jobber 0,01 % på.

Et sårt ønske til skolestart er en ny PC som er hakket bedre enn skole-PC'en 1991-kullet fikk utdelt i 2007. Et VELDIG enkelt oppdrag, med andre ord. Vi fikk utdelt en HP Compaq 6715b (et udyr av en PC med lite minne). Når jeg sluttet på gymnaset installerte de Windows Vista på kreket. GOOD JOB! Nå er den mer ubrukelig enn noen gang.

Etter litt loking og hjelp på Elkjøp, fikk jeg anbefalt en HP Pavilion med 6 RAM. Om nom. Mange andre kveliteter as well, men stort minne = kjærlighet. Med den kan jeg photoshoppe uten at dataen bruker to timer på én kommando, åpne Lighroom på mindre enn tre timer og to minutter og lagre litt mer enn 300 bilder tatt med Canon 7D. Jeg kan til og med spille The Sims 3!!!

For at ønske skal oppfylles har jeg tydd til høyere makter; mamma og pappa. En tidlig bursdagspresang - høres ikke det fint ut da, mamma og pappa? Og så kan dere få resten av familien til å chippe inn litt også. Tenkt da - da slipper dere å kjøpe bursdagspresang til meg på et helt år! Og hvem trenger vel julepresanger!?

 

Lat meg få,, og eg skal gjere meg sjølv så lukkeleg som eg kan bli med ein GOD PC.

Personlig almanakk

Nå har jeg bestilt meg min egen personlige almanakk på personligalmanacka.se. Den skal nok bli nyttig hele skoleåret på Danvik. Satser på at jeg får den før jeg reiser da...


Internetthandling og visakort, altså. Kjærlighet!

Problemer med Bloglovin

Heihei... Blogg.no-blogger som har skrevet nye innlegg i går og i dag har ikke dukket opp på min Bloglovin.

Er det flere som har det samme problemet - eller funker alt som det skal på deres Bloglovin?


bloglovin

Sommeroppsummmering

Bah. Da er snart sommeren over. Skal vi se.. det er 13. august i dag. Neste helg reiser jeg til Østlandet. Jeg skal bo i Drammen de neste 10 månendene. Jeg skal på fotolinja på Danvik folkehøgskole, woop woop!

Sommeren min har ikke vært så sinnsykt innholdsrik, men noe har da skjedd.

- Jeg har (nesten) jobbet mine siste skift på Meny
- Jeg har vært på Rock n' Lol (en lokalfestival)
- Jeg har vært ute på byen og danset så mye at jeg ikke kunne bevege nakken neste dag
- Jeg har vært mye med kjæreste-Jon
- Jeg har hatt tre photoshooter, og bør ha enda en før jeg reiser
- Jeg har vært i dyreparken
- Jeg har sovet som et dådyr
- Jeg har sett mange filmer, leiefilmer og kinofilmer
- Jeg har slasket ute i sola, slasket inne i regnet
- Jeg har malt hus


I kveld blir det en liten reunion med jentene jeg var på russebil med og "kjærestebilen" vår, Six and a half men. Go'drikke, flott selskap og dansing. Åh, jeg gleder meg!

Kamera-tskjorter #1

... og den fortsetter her.
Designet kommer seg litt etter litt etter hvert som jeg skriver og publiserer nye innlegg. Koselig.

Jeg har forresten presentert bloggen min på Bloggurat.

Jeg har forresten kjøpt meg tre awesome t-skjorter.
Her er en av de:


What'chaa saaayy?
+ Følg meg

Tjohei!

Navn: Gøril
Alder: 23 år
Kommer fra: Os
Bor: Os
Interesser: Foto, venner, film, nevøer, musikk, sosialliv, pusekatten, volleyball, yoga, styrketrening, kjæresten

Kamera: Canon 5D Mark II
Studert ved: Norsk Fotofagskole


Alle bilder som er lagt ut på bloggen er tatt og eid av meg, med mindre det står noe annet. Låner du bilder skal du si ifra - du skal iallefall linke tilbake til meg (enten til denne bloggen eller til facebook-siden min). Copyright, kids.bloglovin


Design©
hits