Foto: FØR/ETTER Selvportrett i naturlig lys


Originalfil til venstre                          //                          Originalfil etter raw-konverteren til høyre


Canon 5D M2 + Sigma Art 50mm f/1.4

Jeg liker å fikle litt med portretter i naturlig lys. Her har jeg på meg svart topp og hengt opp et svart laken som bakgrunn. Lyset kommer fra et stort vindu. I etterkant gjør jeg det svarte enda mørkere slik at ansiktet stikker seg ut.

Jeg gjør ikke mye hudretusj heller, da jeg ikke liker å se "sykt glætt" ut. Det er jo ikke en naturlig ting å se polert ut, så jeg gjør sjeldent det på bilder av meg selv. Mye hudstruktur er å se og jeg har tydelige linjer i panna.
Det jeg pleier å gjøre er å lysne huden rundt øynene litt og gjøre irisen litt blankere og mer skinnende. Da trekkes man litt mer mot de. Kviser og røde prikker fjerner jeg også. Arr, fødselsmerker og føflekker lar jeg være, da dette er noe som er en del av meg.

Tjohei!


  1 kommentarer

Postet av: mwfatty
"å fotografere er bare halve jobben" det er etterbehandling som faktisk gjør bildene perfekte! nydelig redigert, og fantastisk fotografert :)
30.03.2015
URL: http://mwfatty.blogg.no

Legg igjen en beskjed etter pipetonen...BOOM!:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

+ Følg meg


Tjohei!

Navn: Gøril
Alder: 23 år
Kommer fra: Os
Bor: Os
Interesser: Foto, venner, film, nevøer, musikk, sosialliv, pusekatten, volleyball, yoga, styrketrening, kjæreste

Kamera: Canon 5D Mark II
Studert ved: Norsk Fotofagskole


Alle bilder som er lagt ut på bloggen er tatt og eid av meg, med mindre det står noe annet. Låner du bilder skal du si ifra - du skal iallefall linke tilbake til meg (enten til denne bloggen eller til facebook-siden min). Copyright, kids.bloglovin


Design©
hits