Foto: Pais JTM

Vi bodde rett ved Arc de Triumphe og gaten Champs-Élysées. Stor stas, veeeeeeldig mye trasking.


Rommet var passe lite, men pent pent pent. Vi hadde et badekar vi kranglet om hver kveld (det var kjølig i Paris i februar, så vi var greit kald etter dagens påfunn da vi kom tilbake på rommet på kveldstid - da var det utrolig digg å varme seg i karet som så vidt rommet en person).


Første dag på trasketur i gatene fant vi en liten, koselig butikk med knask. Franske makroner ble med tilbake på hotellrommet.

Første kvelden tok vi også en tur i katakombene. Små, trange tunneler under hele Paris som blant annet ble gravd i for å få tak i kalkstein. Noen av tunnelene ble også brukt som gravplass og inneholder mange tusen beinrester - som var grunnen til at vi stakk ned i de tidligere minene for å se oss om. Det var lange, lange ganger med bein på bein på bein. 


Og så besøkte vi Disneyland Paris da, selvfølgeliiiiiiiig! Jeg var 5 år sist gang jeg var der. Alt var mye større da. Så klart. Men vi koste oss. Innendørs berg-og-dalbaner passet oss helt fint, da det regnet og var kaldt ute.Sola kom selvfølgelig på hjemreisedagen. Planen var å bestige Eiffeltårnet, men køene var lange, seige og treige. I stedet tuslet vi rundt området til vi måtte rekke flyet.


På fire dager fikk vi besøkt Arc de Triumphe, katakombene, Disneyland, PSG-kamp og området rundt Eiffeltårnet. Vi har bestilt roomservice, varmet oss i badekaret, spist belgiske vafler med varm sjokolade og melis på, kjørt pariserhjul, spist helt amazing frokost og sett på alt vi ikke hadde råd til ned Champs-Élysées. Av alle luksusbutikkene i området, så var det bare noe fra Nike-butikken som fikk være med oss hjem i kofferten.

Det var en deilig kjærestetur vekk ifra hverdagen. Snart skal vi planlegge neste tur til ny destinasjon.


  1 kommentarer

Postet av: Sofie-Amunda
Kjempe fine bilder :)
30.03.2015
URL: http://Sofiie.blogg.no

Legg igjen en beskjed etter pipetonen...BOOM!:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

+ Følg meg


Tjohei!

Navn: Gøril
Alder: 23 år
Kommer fra: Os
Bor: Os
Interesser: Foto, venner, film, nevøer, musikk, sosialliv, pusekatten, volleyball, yoga, styrketrening, kjæreste

Kamera: Canon 5D Mark II
Studert ved: Norsk Fotofagskole


Alle bilder som er lagt ut på bloggen er tatt og eid av meg, med mindre det står noe annet. Låner du bilder skal du si ifra - du skal iallefall linke tilbake til meg (enten til denne bloggen eller til facebook-siden min). Copyright, kids.bloglovin


Design©
hits