Foto: Lost at sea

Canon 5D M2 + 24-105mm

Modell: Helene G, DP Models
Stylist & Makeupartister: Maria Schistad (blogg/facebook) og Maria Ottervik 

Her er enda to bilder fra en av fashionseriene jeg tok til eksamen. Jeg har kjedelig nok kalt serien "Lost at sea" (jeg syns titler er kjempevanskelig å finne og det blir som regel noe kleint på engelsk) da konseptet er at hun er strandet alene, uten å vite hva, hvor og hvorfor. Hun finner sakte men sikkert småting rundtom hvor hun er strandet som former litt av en identitet. Det skal ikke være en stakkato, kronologisk rekkefølge i bildene, og ingen av bildene har en overtydelig betydning.

Hele eksamen gikk litt sånn derre: ...Meeeeh *careless tone*
Ting ble ikke fantastisk og på lookbooken fucka jeg opp på innleveringen (tydelig dottete bakgrunn av brushtool). Jeg følte at hele eksamensinnleveringene av de fire oppgavene vi fikk utdelt endte i helt midt-på-treet resultater.
Men. På to år har jeg greid å produsere to serier som jeg ble, og fortsatt er (man blir ofte lei av egne bilder/finner ut at de ikke var så sinnsykt fantastiske likevel etter å ha tatt nye bilder) utrolig fornøyd med. Ett bilde fra hver av seriene har til og med hovedlærer og rektor valgt å bruke til markedsføring av skolen. Under avgangsutstillingen vår, som var nå på fredag, sa en annen lærer at hans to yndlingsbilder var de jeg stilte ut. DET - det betyr så ubeskrivelig mye. Spesielt etter at jeg på mange måter har strevd etter en godkjennelse fra lærerne selv.

Såh. Jeg har med andre, kortere ord avsluttet to årig fagfotografutdannelse med minst to publiseringer i to forskjellige aviser (Natt&Dag og Adresseavisa (vet enda ikke om sistnevnte er trykt enda)) og en lærer som sa "av alle bildan på avgangsutstillinga, så e det to æ like best - og det e dine" (mitt forsøk på å skrive trøndersk).

Jeg er relativt fornøyd. Flere ord om avsluttet utdanning kommer.. kanskje.


  4 kommentarer

Postet av: Svartfoto-foto & hverdag
fine Bilder
10.06.2013
URL: http://svartfoto.blogg.no
Postet av: Siv
Mer bilder, vil jeg ha! Ps. gratulerer med ferdig, yaya!
Postet av: Marita
Elsket begge to, de var nydelige!
10.06.2013
URL: http://fotomaritas.blogg.no
Postet av: sarai94
ohh, det var da utrolig fint og snilt sagt av læreren din! Det bør du være fornøyd med :D

Elsker bildene dine forresten og tittelen din synes jeg passet :D !

x Siri
10.06.2013
URL: http://sarai94.blogg.no

Legg igjen en beskjed etter pipetonen...BOOM!:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

+ Følg meg


Tjohei!

Navn: Gøril
Alder: 23 år
Kommer fra: Os
Bor: Os
Interesser: Foto, venner, film, nevøer, musikk, sosialliv, pusekatten, volleyball, yoga, styrketrening, kjæreste

Kamera: Canon 5D Mark II
Studert ved: Norsk Fotofagskole


Alle bilder som er lagt ut på bloggen er tatt og eid av meg, med mindre det står noe annet. Låner du bilder skal du si ifra - du skal iallefall linke tilbake til meg (enten til denne bloggen eller til facebook-siden min). Copyright, kids.bloglovin


Design©
hits