Foto: Selvportrett og bloggere som er elendige "lesere"

Canon 5D M2 + 50mm

Jeg lot videoposten i forrige innlegg stå en stund, i håp om at lesere ikke er så håpløse som fryktet. Håp knust. (Takk til deg Siv, som alltid er en trofast leser!)
Jeg tror ikke det var mange av dere som orket å gjøre en innsats i verken å lese det jeg skrev eller å se videoen jeg postet. Men det er ikke sånn blogging burde være heller - en tvang til å lese og se noe du ikke er interessert i. Så jeg skal ikke sitte her å furte, for jeg hopper ofte over videoposter selv som jeg merker ikke fanger min interesse. Men jeg leser bloggene deres. Og jeg kommenterer deretter.
Hvor kjipt er det ikke å poste et innlegg med et fint bilde og en bedre tekst, hvor folk bare kommenterer "fint bilde :)"? Jeg tror jeg har sett dette tilfellet på flere blogger like mange ganger som jeg har opplevd det selv. Og jeg bliiiir sååå triiiiiiist. TRIST. Og litt glad. Kommentarer er jo så koselig (helst de som tyder på at personen faktisk har lest teksten OG liker bilde - hurra for dere!).

Chrilo skrev for en stund siden en ganske omfattende tekst om hvordan hun følte seg om dagene, om brettspill med venner og at det var tid for sykehusbesøk igjen snart. I begynnelsen av innlegget hadde hun et portrett av en venninne. To av fem kommentarer komplimenterte bildet og sa det hørtes koselig ut. Jeg vet ikke med deg, men jeg mistenker at de ikke leste alt av tekst.
Dette er bare et lite eksempel av slike hendelser jeg ser overalt i dette blogghysteriet. Det går vel strengt tatt ikke an å utrydde disse litt ukoslige manerene, men jeg ville bare påpeke de.

Og for å eksperimentere litt - om dere faktisk har lest hva jeg har skrevet og ikke kommer hit bare for å komplimentere at jeg har tatt et (fyll inn adjektiv her) bilde :))):):):))) ; gi meg en Yippee ki-yay, mafackarr! i kommentarfeltet. Gjerne del dine meninger om saken.

Yippeee ki-yaaaayyy....!


  6 kommentarer

Postet av: kristin sofies fotografier
Jeg skjønner hva du mener. Det er ganske trist - som du sier - å skrive en lang tekst som er viktig for deg som ingen gidder å snakke om, men bare bildet du la ved enten for å illustrere teksten eller bare fordi innlegget så kjedelig ut uten bildet. Samtidig så skjønner jeg hvorfor de gjør det. Av og til er det litt vanskelig å vite hva man skal kommentere, og da er jo "fint bilde" en grei kommentar for å vise at du har sett det samtidig som at du likte det. :3
Postet av: sarai94
Nokså enig i det du sier, og jeg prøver alltid å lese innlegg grundig osv. Skal ærlig innrømme at det ikke blir like grundig hver gang, for det avhenger av interesse osv.

Ohh, det innlegget må jeg ha oversett. Skal sjekke det ut :)
08.02.2013
URL: http://sarai94.blogg.no
Postet av: Chrilo
Fint bilde!

Kødda, eller jeg kødda ikke helt, det var jo fint bilde, men du skjønner (forhåpentligvis) hva jeg mener. Jeg skjønner veldig godt hva du mener, sånn som jeg som skriver om min mentale helse og lignende, så blir det et lite stikk i hjertet når folk bare kommenterer bildet, fordi de ikke gidder å lese hva som blir skrevet.

Og det gjør meg ingenting at du bruker meg som eksempel, jeg synes det er utrolig stas at du i det hele tatt nevner meg på bloggen din!
08.02.2013
URL: http://thejedipath.blogg.no
Postet av: Siv
Jupp - that's why I blog on blospot. Der er det... vanskeligere å få sånne kommentarer :)))))))

Åsså alt dette jippiyaykai-greia di. Youknow. Og takk til deg også, smask!
Postet av: Fotograf Gøril Hernes
Chrilo: Heheheheeheheh, likte kommentaren.
Wee! Kjempekjekt at du syns det var ok :3
- og tusen takk for at du ga noen minutter til musikkvideoen - hjerte hjerte <3
Postet av: Chrilo
<3<3

jeg er glad jeg gjorde det, for den var awesome!
12.02.2013
URL: http://thejedipath.blogg.no

Legg igjen en beskjed etter pipetonen...BOOM!:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

+ Følg meg


Tjohei!

Navn: Gøril
Alder: 23 år
Kommer fra: Os
Bor: Os
Interesser: Foto, venner, film, nevøer, musikk, sosialliv, pusekatten, volleyball, yoga, styrketrening, kjæreste

Kamera: Canon 5D Mark II
Studert ved: Norsk Fotofagskole


Alle bilder som er lagt ut på bloggen er tatt og eid av meg, med mindre det står noe annet. Låner du bilder skal du si ifra - du skal iallefall linke tilbake til meg (enten til denne bloggen eller til facebook-siden min). Copyright, kids.bloglovin


Design©
hits