Foto: Smakebit av fashion workshop


Canon 5D M2 + 50mm
Modell: Camilla D 
Stylist: Emilia Winsnes

Her er en liten smakebit av det vi holdt på med i går: Fashion workshop. Og slik ble vi informert om at vi skulle ha en workshop:
Lærer: Hei klassen! Om to dager skal det være en fashion workshop med nye modeller fra Trend Models. Hvem vil være med? *oversiktsblikk* OK! Den er grei. Nåh, neste tema.
Og det var det. To dager senere visste vi ikke mye mer. Plutselig ble vi kalt inn i auditoriet hvor modellene satt og ble briefet. Vi fikk to sekunder på oss til å se over modellene og velge en av de og en stylist. Etter stylistene var ferdig med å pynte modellene opp, ble det vel en halvannen til to timer vi fikk til å fotografere. Det begynte å bli for mørkt til utebilder og vi måtte dele på studioene. Men bilder ble det og jaggu er jeg fornøyd. Men her var jeg rett og slett bare en utløserknapp. Jeg regisserte modellen litt, men hun gjorde store deler av jobben selv og gjorde min jobb kjempelett! Stylistene stod for hår, sminke og klær - så jeg fikk sluttresultatet i henda og skulle bare avfotografere det. I tillegg delte jeg studio med to jækler av noen gutter som er så ufattelig dyktig med lys (Check them oouut: Christoffer og Per Tore) så jeg fikk jo mye gratis i grunn.

Ælt i ælt, det var kjempegøy, modellen var fantastisk og stylisten med. Flere bilder kommer snikende etterhvert. Kjenner jeg meg selv rett så... flere uker til. MWAHAHAHAHOUHOUHHEHE. 


  5 kommentarer

Postet av: sarai94
wow, det var sikkert veldig morsomt og spennende :D !!

Jeg likte bildene utrolig godt, og for et proft arbeid :)

xx Siri
20.09.2012
URL: http://sarai94.blogg.no
Postet av:
så gøy!
20.09.2012
Postet av: Fra venn til venn.
Jeg mener det biletet som er sånn skyggebildet og en som ligger med beinene opp i svart hvitt og jeg husker nestene ikke det er så leenge siden. Før håret ditt ble rødt vertifall! :o

svv: hahhaa, det er Vegard i grå kjole. Han er så femi at han virkelig viste ssitt sanne jeg den dagen der. haha. :-)
Postet av: Siv
Jeg er HELT enig - RÅKULE!!!! Disse digger jeg, Gøril! Og hvem liker vel ikke sånt som kommer gratis? ;) Ps. WOW. Christoffer Meyer er RÅ. Det kan du si til ham, fra meg!!
Postet av: Emma
WOW utrolige!!!! Du er jo søren meg proff jo, skulle tro det var bilder til en katalog, for en elr annen klesbutikk!!! Du er bare superflink, og tror jeg aldri har sett så bra bilder før!!! ❤❤❤❤ du vil nå langt innen foto!!
22.09.2012
URL: http://emmamarie.blogg.no

Legg igjen en beskjed etter pipetonen...BOOM!:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

+ Følg meg


Tjohei!

Navn: Gøril
Alder: 23 år
Kommer fra: Os
Bor: Os
Interesser: Foto, venner, film, nevøer, musikk, sosialliv, pusekatten, volleyball, yoga, styrketrening, kjæreste

Kamera: Canon 5D Mark II
Studert ved: Norsk Fotofagskole


Alle bilder som er lagt ut på bloggen er tatt og eid av meg, med mindre det står noe annet. Låner du bilder skal du si ifra - du skal iallefall linke tilbake til meg (enten til denne bloggen eller til facebook-siden min). Copyright, kids.bloglovin


Design©
hits