Sniking bak røde tepper

Merker at header og litt-av-hvert-bilder har forsvunnet i det store cyberspace. De dukker vel opp etter.. en tur.

Anycow..Canon 7D + Canon EF-S 18-135 mm


Den tredje oppgaven vi fikk på fotolinja var lyssetting. Ett portrettbilde med én lampe, ett helfigurdsbilde med én lampe, ett portrettbilde med to lamper og ett helfigurdsbilde med to lamper. KJEMPEKJEKT.

De to første gangene jeg lekte meg i studio med noen andre folk, blant annet Henrik (som er modellen på bildene over), følte jeg meg helt lost. Det så jo så lett ut.. stille opp noen lamper, lissom? Men etter et par ganger og en del leking ble ting bedre. Innbiller jeg meg.

..... Ciao!


  4 kommentarer

Postet av: Cathrine Nesset - fotografi
Det øverste ble riktig så stilig :-)
Postet av: Veronica
Det er faktisk ganske lett, ja ;D Haha, den ligger ved siden av meg nå. Skal på posten i morgen, så da kjem en snart! :D Er det gøy å gå fotolinja på fhs, eller? Virker slik i alle fall!
Postet av: Veronica
Vet hvor herlig det er å få ting i posten! Derfor skal jeg være flinkflinkflink og sende den i morra. Herregud, når var det du vant den premien igjen? I fjort en gang? XD Haha!

Høres bra ut. Er jo på sin plass med gode lærere når dere har betalt! Det går i naturfag og mediefag. Er ganske greit, men kjenner meg mektig klar for å bli ferdig med videregående! Haha, naturfagslæreren vår kalte faktisk klassen min for superveteranene, og jeg må hele tiden minne ham om at vi ikke går i 4, vi går i 3,5 ;D
Postet av: Christine Grymyr
Kjempe stilige bilder og en god tolkning av oppgaven :D

Legg igjen en beskjed etter pipetonen...BOOM!:

Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:

+ Følg meg


Tjohei!

Navn: Gøril
Alder: 23 år
Kommer fra: Os
Bor: Os
Interesser: Foto, venner, film, nevøer, musikk, sosialliv, pusekatten, volleyball, yoga, styrketrening, kjæreste

Kamera: Canon 5D Mark II
Studert ved: Norsk Fotofagskole


Alle bilder som er lagt ut på bloggen er tatt og eid av meg, med mindre det står noe annet. Låner du bilder skal du si ifra - du skal iallefall linke tilbake til meg (enten til denne bloggen eller til facebook-siden min). Copyright, kids.bloglovin


Design©
hits